8 Temmuz 2016 Cuma

Murat Boz sevgilisi Aslı Enver'e yapılan yorumlara sessiz kalmadı

'Janti' albümüne çektiği kliple müzik listelerini sallayan Murat Boz sevgilisi Aslı Enver'e Instagram hesabı üzerinden yüklenenlere adeta savaş açtı. İlişkilerini bir türlü fanlarına kabul ettiremeyen ikili yaklaşık 3 bin takipçisinin mesajlarını sildi ve engelldi.


Murat Boz sevgilisi Aslı Enver'e sosyal medyadan kötü yorum yapan fanlarına sessiz kalmadı. Ünlü şarkıcı beraberliklerini onaylamayan hayranlarının mesajlarını tek tek silerek engelledi.

Kardeşim Benim film setinde tanışıp aşk yaşamya başlayan ünlü ikilinin ilişkisine takipçilerinden onay çıkmadı. MBFC(Murat Boz Fan Club) üyeleri ikili için harekete geçti. Enver aleyhine paylaşımlarda bulundu. Durumdan haberi olan Boz da tavrını sert bir şekilde gösterdi. Olumsuz yazılar yazan yaklaşık 2-3 bin fanını gruptan silerek tepkisini gösterdi.

Yakışıklı popçunun bu hareketi üzerine kullanıcılar #eskimuratnerede hasthtag'i ile tekrardan ikiliyi eleştiri yağmuruna tuttu. Genç kızların prensi Murat Boz'un bu davranışına asıl fanlarının ne tepki göstereceği ise merak konusu oldu.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir