27 Ekim 2016 Perşembe

Angelina Jolie FBI’a dört saat ifade verdi

Brad Pitt’in çocuklara şiddet uyguladığı iddiaları nedeniyla açılan soruşturma, Angelina Jolie dahil tüm aileyi içine alacak şekilde genişletildi.


Angelina Jolie ile Brad Pitt boşanmasında sula durulmuyor. Çocuğa şiddet soruşturması, Angelina Jolie dahil tüm aileyi içine alacak şekilde genişletildi.


Jolie’nin soruşturma kapsamında, Brad Pitt ile 15 yaşındaki oğlu Maddox arasında, özel jetle seyahat sırasında yaşandığı öne sürülen şiddet olayının detaylarını anlatmak için FBI’la dört saatlik bir görüşme yaptığı iddia edildi.


UsWeekly.com’un haberine göre Jolie, iki FBI ajanıyla tam bir işbirliği içinde çalışıyor.
TMZ’nin iddiasına göre Los Angeles Çocuk ve Aile Hizmetleri Departmanı da uçaktaki olayın yanı sıra başka olayları da soruşturuyor.


Jolie’ye yakın bir kaynak, geçen hafta, Brad Pitt’in boşanma davası sonrası ilk kez çocuklarına yaptığı ziyaret esnasında Maddox’un babasıyla görüşmek istemediğini iddia etmişti.


FBI, Angelina Jolie’nin Brad Pitt’e boşanma davası açmasından bugüne kadar iddiaları araştırıyor.
FBI, olay uçakta geçtiği için soruşturmaya dahil oldu.


İddialar, Pitt’in, ailece özel jetle Fransa’da ABD’ye seyahat esnasında çocuklarına öfkeyle bağırdığı yönünde.


41 yaşındaki Jolie, 52 yaşındaki eşi Pitt’e geçen ay, uçakta şiddet olayından birkaç gün sonra şiddetli geçimsizlik gerekçesiyle boşanma davası açmıştı.


12 yıldır birlikte olan Brangelina çifti, 2014 yılında evlenmişti.


Maddox (15), Pax (12), Zahara (11), Shiloh (10), ikizler Knox ve Vivienne (8) olmak üzere altı çocuğun velayeti geçici olarak Angelina Jolie’ye verilmişti. (ntvmsnc)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir