29 Ekim 2016 Cumartesi

Michael Massee hayatını kaybetti

Film setinde rol arkadaşı Brandon Lee’yi yanlışlıkla vuran Michael Massee, 61 yaşında hayatını kaybetti.




Rol arkadaşı Brandon Lee’yi ‘The Crow’ filminin setinde yanlışlıkla vurarak ölümüne sebep olan ve bu olaydan sonra hiç o filmi seyretmediğini söyleyen ABD’li oyuncu Michael Massee 61 yaşında hayatını kaybetti.

Massee’nin ölümünü, oyuncu Anthony Delon Instagram’dan duyurdu.

“Arkadaşım Michael beş saniye önce aramızdan ayrıldı” notunu düştü.
Massee ve Delon 2014 yılında Fransız TV dizisi ‘Interventions’ta birlikte çalışmıştı.

1993 yılında gerçekleştirilen ‘The Crow’un çekimleri esnasında silahı uygunsuz biçimde tutarken ateş almasıyla Brandon Lee’nin ölümüne yol açmıştı.

Ünlü dövüş ustası aktör Bruce Lee’nin oğlu olan Brandon Lee, 31 Mart 1993’te 28 yaşındayken hayatını kaybetti.

Alex Proyas’ın yönettiği ‘The Crow’ filmi 1994 Mayıs’ında izleyiciyle buluştu.
Filmi hiçbir zaman izlemediğini söyleyen Massee, travmatik kazadan sonra New York’a dönerek oyunculuğa bir süre ara verdi.

Oyuncu, 2005 yılında verdiği bir röportajda, “Böyle bir şeyin üstesinden gelmek çok zor” demişti.
David Fincher'ın 1995 yapımı ‘Seven’ filmindeki rolüyle tanınan Massee, yaklaşık 80 film çekti. Oyuncu, Fincher ile 1997 yılında ‘The Game’ filmi için tekrar birlikte çalıştı.


Oyuncunun diğer önemli filmleri arasında ‘Kayıp Otoban’ (Lost Highway-1997), ‘Kedi Kadın’ (Catwoman-2004), ‘İnanılmaz Örümcek Adam’ (The Amazing Spider-Man-2012) yer alıyor.
Massee ayrıca ‘Rizzoli & Isles’, ‘The X-Files’, ‘Alias’, ‘Supernatural’, ‘House’ ve ‘The Blacklist’ gibi TV dizilerinde de rol aldı.

Rizzoli & Isles’ın başrol oyuncularından Angie Harmon, Massee’nin ölüm haberini aldıktan sonra Twitter üzerinden “Onun ölümünü duyduğumdan beri kalbim çok ağır. O son derece yetenekli ve iyi kalpli biriydi. Onu tanıdığım için kendimi ayrıcalıklı hissediyorum” notunu yazdı.
Ellen Massee ile evli olan oyuncu, iki çocuk sahibiydi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir