30 Ekim 2016 Pazar

Kim Kardashian soygunu hakkında polisten Google itirafı

Kim Kardashian’ın Paris’te silahlı soyguncuların saldırısına uğradığı olayı araştıran polisten Google itirafı geldi.


3 Ekim’de Paris’te kaldığı lüks rezidansta silahlı soygun sonucu 11 milyon dolarlık mücevherleri çalınan Kim Kardashian hakkında Fransız polisinden büyük itiraf geldi.


Kardashian’ı, ellerini ve ayaklarını bağladıktan sonra banyoya kilitleyen ve soygunu gerçekleştirdikten sonra bisikletle kaçan beş maskeli hırsızın peşine düşen polis, bilgi almak için Google’a başvurduğunu açıkladı.

Paris polis şefi, soygun hakkında yeni bilgi edinmek için Kim Kardashian’ın adını Google’da aradığını itiraf etti.


Vanity Fair’e konuşan polis şefi Christian Sainte, olayı duyduktan sonra, internetten bilgi almadan önce yardımcısına “Kurban kim?” diye sorduğunu anlattı.


“Kurban herhangi biri değildi” diyen polis şefi, “Facebook’ta çok fazla beğenisi var” dedi.
Pek çok soygun olayıyla karşılaştığını anlatan Sainte, ilk kez bisikletle kaçan soygunculara rastaladığını söyledi.


Her sabah polis ekibiyle birlikte soruşturmada ilerleme kaydetmek için görüş alışverişi yaptıklarını söyleyen polis şefi, güvenlik kamerasında görüntüledikleri suçluları bulacakları konusunda kendilerine güvendiklerini ifade etti.

Sainte ayrıca, “Bu soygunun profesyonel ve organize bir iş olduğunu söyleyebiliriz” şeklinde konuştu.


Vanity Fair’e konuşan moda tasarımcısı Christophe Guillarmé de soygunun olduğu gün Kardashian’ın kaldığı otelde Brezilyalı bira şirketinin partisi olduğunu söyleyerek, otel önünde hiçbir güvenlik elemanının olmadığını, sadece bir kadın görevlinin gelenlere “Partiye mi geldiniz?” şeklinde sorduktan sonra içeri aldığını anlattı.


Öte yandan soygundan bu yana travmayı atlatamadığı gerekçesiyle kameralar karşısına geçmeyen Kardashian, son olarak önceki gün katıldığı eşi Kanye West'in konserinden sonra arka kapıdan çıkarken görüntülendi. Makyajsız haliyle dikkat çeken Kardashian yüzünü gizlemeye çalıştı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir