11 Ağustos 2017 Cuma

Rihanna’nın Suudi sevgilisi evli çıktı

Rihanna'nın havuzda öpüşürken fotoğraflarının çekildiği Suudi iş adamının evli olduğu ortaya çıktı.

Rihanna ile Suudi iş adamı Hassan Jameel’in ilişkisi hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Milyarder iş adamının, Rihanna’yla tanışmadan önce evli olduğu konuşuluyor.
İngiliz basınında, Rihanna’nın Suudi iş adamıyla ilişkisini 6 ay boyunca gizli tuttuğu, ancak Hassan Jameel’in ilişki saklama konusunda daha başarılı olduğu konuşuluyor. Hassan Jameel’in, ünlü şarkıcı ile birlikte olmaya başlamadan önce resmi olarak evli olduğu iddia edildi.

HAVUZ GÖRÜNTÜLERİ OLAY OLMUŞTU
Toyota’nın Suudi arabistan distribütörü olan aile şirketinde, başkan yardımcısı olarak görev yapan ve net geliri 1,5 milyar doları bulan Suudi iş adamı ile Rihanna, yaz başında İspanya tatilinde havuzda samimi görüntülerinin yayınlanmasıyla gündeme gelmişti.

İNGİLİZ GAZETESİ EVLİ OLDUĞUNU DUYURDU
İlişkiden aylar sonra İngiliz The Sun gazetesi, milyarder iş adamının ünlü şarkıcıyla tanışmadan önce evli olduğunu yazdı. Gazete, Jameel’in saygın sanat eksperi Lina Lazaar ile 2012 yılında Paris Opera House’da evlendiğini belirtti.
GİZLİ TUTUYORLARDI
2016 yılında şarkıcı Drake ile aşk yaşayan Rihanna, Hassan Jemaal ile olan ilişkisini saklı tutmuş, haziran ayında Ibiza tatilinde görüntülenmeleriyle ikilinin ilişkisi açığa çıkmıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir