4 Aralık 2017 Pazartesi

Erhan Çelik’in yeni aşkı!

Gülben Ergen'den boşanan Erhan Çelik, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın eski eşi Sedef Orman'la (Zaim) birlikte görüntülendi.

Şarkıcı, oyuncu ve yazar Gülben Ergen’den Aralık 2016'da boşanan Erhan Çelik ile Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın beş yıl önce ayrıldığı eski eşi Sedef Orman yeni bir birlikteliğe yelken açtı.
Gülben Ergen ile birbirine açtıkları karşılıklı tedbir davalarıyla gündeme gelen Erhan Çelik ile Sedef Orman ikilisinin ilk olarak 15 gün önce arkadaşlarıyla gittikleri ünlü bir gece kulübünde eğlendiği iddia edilmişti.
Sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip eden ikilinin yakın çevrelerine ilişkilerini ilan ettikleri öne sürülürken iki isim geçtiğimiz günlere ise bir mekanda birbirlerine sarılırken görüntülendi.
Öte yandan 40 yaşındaki Çelik'in kasım ayında Twitter hesabından, "Herşeyden geçip sedef kaplı bir hayatta biriktirmeye başladığım umutlarım var artık" sözleriyle başlayan bir paylaşım yaptı. 'Sedef' kelimesi geçen bu tweet dikkat çekti.
Sedef Orman'ın 2012’de boşandığı Fikret Orman ile evliliğinden Nazlı ve Aslıgül adında iki kızı dünyaya gelmişti. ntvmsnc

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir