1 Aralık 2017 Cuma

Ödülünü ağlaya ağlaya aldı

Geçtiğimiz yaz kelimenin tam anlamıyla yeniden doğan genç şarkıcı mesleki başarılarından dolayı kazandığı ödülü ağlaya ağlaya aldı.
Kadın sanatçılara veriyen Billbboard Women in Music (Müzikte Kadınlar) ödülünün tören gecesinde duygulu anlar yaşandı. Yılın Kadını seçilen Selena Gomez, ödül kabul konuşmasında gözyaşlarına hakim olamadı.
Gomez ödülünü almak için sahneye çıktı. Genç yıldıza ödüyü yakın arkadaşı ve geçtiğimi yaz geçirdiği böbrek nakli operasyonunun donörü Francia Raisa ve genç oyuncu Elle Fanning'di.
Ödülünü, kendisine böbreklerinden birini bağışlayan yakın arkadaşı Francia Raisa'nın elinden alan Gomez, konuşmasında arkadaşına teşekkür etti. Gomez "Bence bu ödülü Francia almalıydı. O benim hayatımı kurtardı. Kendimi çok şanslı hissediyorum" diye konuştu
Zor bir dönem geçirdiğini söyleyen 25 yaşındaki Selena Gomez "Etrafımda ben kendime inanmadığım zaman bile banan inanan insanlar vardı. Bunun için kendimi şanslı hissediyorum" diye konuştu
Bir süredir mücadele ettiği Lupus hastalığı nedeniyle bir böbreği çalışmaz hale gelen Selena Gomez'e yakın arkadaşı Francia Raisa böbreğini bağışlamıştı. Gomez, operasyonun bitiminden sonra hastanede çekilen bir fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak haberi duyurmuştu.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir