3 Aralık 2017 Pazar

Nerede o eski Rihanna

Güzel şarkıcı geçtiğimiz çarşamba günü ülkesi Barbados'taydı. Aynı zamanda Barbados'un Bağımsızlık Gününü'nü de kutlayan 29 yaşındaki Rihanna'nın mutluluğu o gün ikiye katlandı.
Rihanna'nın büyüdüğü kentte bir caddeye adı verildi. Grammy ödüllü Rihanna'nın çocukluğunun geçtiği bölgedeki St. Michael Caddesi'nin adı Rihanna Drive olarak değiştirildi.
Güzel şarkıının törende çok mutlu oludğu gözlerden kaçmadı. Dikkatlerden kaçayan bir başka nokta da Rihanna'nın bir türlü önüne geçemediği fazla kilolarıydı.
Daha kısa bir süre öncesine kadar son derece formda görüntüsüyle herkesin özenerek baktığı ünlü şarkıcı Rihanna son bir yıl içinde kelimenin tam anlamıyla "şişti". Bu durum başlarda şarkıcı hakkında "acaba hamile mi" sorusunun gündeme gelmesine yol açtı. Ama böyle bir durum olmadığı bir süre sonra ortaya çıktı.
Daha sonra Rihanna'nın bilinmeyen bir hastalığa yakalandığı ve kullandığı ilaçlar yüzünden aniden kilo aldığı ileri sürüldü. Ancak Rihanna bu söylentilere hiç yanıt vermedi.
Özellikle de kadınlara yönelik yayın yapan dergiler ve internet sitelerinin baş gündem maddesi Rihanna'nın aldığı kilolar. Çünkü birçok kişiye göre ünlü şarkıcının kilo alması, gösteri dünyası aracılığıyla kadınlara dayatılan "güzel kadın zayıf kadındır" idealinin çürütülmesi bir anlamda. Rihanna kilo aldı ama hala dünyanın en güzel kadınları arasında.
Rihanna'nın özellikle basen ve bel bölgesinde toplanan fazla kiloları son dönemlerde Ashley Graham gibi büyük beden modeller sayesinde yükselişe geçen "bir kadın kendini olduğu gibi fazla kilolarıyla da sevip mutlu olabilir, hatta çok da güzel görünebilir" anlayışının simgeleri haline geldi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir