30 Ekim 2014 Perşembe

Kenan İmirzalıoğlu'dan sevgilisine büyük jest

Kenan İmirzalıoğlu, sevgilisi Kübra Küçük'ü 'pilates eğitmeni' yapmaya karar verdi.


Kariyerindeki başarısı kadar yardımsever kişiliğiyle de milyonların gönlünde taht kuran Kenan İmirzalıoğlu, şimdi de sevgilisi  Kübra Küçük için kolları sıvadı. Karadayı'nın Mahir'i, 2 yıldır birlikte olduğu Küçük'ü pilates eğitmeni yapmaya karar verdi.

Salon için yer arayışına başladı

Oyuncu sevgilisinin "Model olarak kalma. Farklı bir iş alanında da aktif ol" tavsiyesini dinleyen Kübra Küçük, Nişantaşı'ndaki bir pilates kursunda ders almaya başladı. Haftanın 5 günü buraya giden güzel model, pilates eğitimini tamamladıktan sonra Kenan İmirzalıoğlu'nun desteğiyle kendisine pilates merkezi açacak. Küçük, şimdiden Cihangir ve etrafında spor merkezi için yer aramaya başladı.

Cihangir'deki evine taşındı

Bu arada birkaç aydır Kenan İmirzalıoğlu'nun Cihangir'deki evine yerleşen Kübra Küçük'ün ilişkisiyle ilgili basında yer almaktan rahatsız olduğu öğrenildi. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Pera Güzel Sanatlar Resim Bölümü ve Floransa'da resim eğitimi alan Küçük, başarılı oyuncuyla ilgili hakkında çıkan haberler karşısında ise kesinlikle konuşmama kararı aldı.

5 gün eğitim

İmirzalıoğlu'nun tavsiyesiyle pilates öğrenmeye başlayan Kübra Küçük, Nişantaşı'ndaki bir merkezde haftanın 5 günü eğitim alıyor. Küçük'ün şimdiden pilateste büyük ilerleme kaydettiği öğrenildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir