30 Ekim 2014 Perşembe

Hacı Sabancı: 'Beni aptal mı zannediyorlar?'

Hacı Sabancı, sevgilisi Özge Ulusoy'la Venedik'te geceliği 20 bin liralık otelde kalacağı iddiasına ateş püskürdü. Sabancı, 'Beni aptal mı zannediyorlar!' dedi.

Takvim'de yer alan habere göre sosyetenin en gözde ve başarılı iş adamlarından Hacı Sabancı, şimdilerde manken Özge Ulusoy ilişkisiyle yeniden gündemde...

Sabancı, tekrar barıştığı sevgilisinin yaş günü için Venedik'te bir tatil organize etti. Hacı'nın Özge Ulusoy için küçük bir serveti gözden çıkardığı da iddia edildi. Sosyetik playboyun, güzel sevgilisiyle konaklamak için Venedik'in en lüks oteli olan ve tek gecelik konaklama fiyatı 20 bin lirayı bulan Hotel Danieli'yi seçtiği yazıldı.

KALDIĞI OTEL, BİN 700 LİRA

Burada 2 gece konaklamak için 40 bin lira ödeyeceği söylenen Hacı Sabancı, bu habere ateş püskürdü. Sosyetik işadamı, twitter'da şöyle yazdı: "Bazı gazeteci arkadaşlar, ya para mefhumunu bilmiyorlar ya da beni aptal zannediyorlar. Umarım ikincisi değildir."

Bu arada Özge Ulusoy ile Hacı Sabancı, Venedik'te konaklamak için "The St. Regis Venice San Clemente Palace" isimli oteli seçti. Türk firmanın sahibi olduğu otelde konaklamanın gecelik bedeli ortalama bin 700 lira. Gözde çiftin şimdilerde romantik bir tatil yaptığı otel, sosyete ve sanat dünyasından birçok ünlü ismin de gözdesi...

Pervasız harcama yok

Güneş'in haberine göre önceki gün İtalya'ya uçan ve bol bol sosyal medyadan fotoğraf paylaşan çiftten Özge Ulusoy, sevgilisinin geceliği 20 bin TL'ye oda tuttuğu iddiasına "Biraz abartmış olabiliriz ama kimsenin böyle pervasız para harcadığı yok" açıklamasını yaptı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir