2 Kasım 2015 Pazartesi

Miranda Kerr güzellik sırrı

Sağlıklı cildi, kusursuz güzelliği, parlak ve bakımlı saçlarıyla her zaman ilham kaynağı olan isimlerden birisi Miranda Kerr. Victoria's Secret ile çalışmalarını sonlandırtıktan sonra kendi güzellik markası Kora Organics'i yaratan Miranda'nın günlük güzellik rutininde neler var dersiniz? İşte kusursuz güzelliğinin sırrı, güzellik rutinleri...

Miranda Kerr de olsanız, yaşlanmak kaçınılmaz ve bu durumla mücadele etmenin en iyi yolu yaşlanma karşıtı ürünler kullanıyor olması. Son altı aydır düzenli olarak Age-Defying AHA Facial Exfoliato ve Phytox Yağı kullanan Miranda Kerr, cildinin gerçekten taze ve çok parlak hissettiğini söylüyor. Anti-Ageing ürünlerin ölü deri hücrelerini yok ettiğini ve cildin sağlı olmasına yardımcı olduğunu da belirtiyor.

Çok fazla seyahat ettiği için her seferinde cildi pul pul olan Miranda Kerr, derisinin biraz daha hidrasyona ihtiyacı olduğunu düşünerek özel cilt maskeleri uyguluyor. Kış aylarında nemlendiri cilt maskeleri yapmayı ihmal etmiyor. Cildini biraz daha nemlendirmek için duşta kuşburnu yağı kullanıyor.

Abartılı makyajdan uzak duran Miranda Kerr, temiz ve parlak görünümlü bir cildi yoğun makyaja tercih ediyor. Dudakları için renkli nemlendiricileri kullanan Miranda Kerr, belirgin ve doğal makyaj için elmacık kemikleri ve göz bölgesine highlighter uyguluyor.

Haftada bir hindistan cevizi yağı saç maskesi uygulayan Miranda Kerr, bir gece boyunca saçında bu maskeyle uyuduğunu söylüyor ve saçlarının sırrının bu maskede olduğunu belirtiyor. Baş masajını da ihmal etmeyen Miranda Kerr, saçlarınızı yıkarken soğuk su ile saç derinize uygulayacağınız baş masajının hem saç diplerine iyi geleceğini hem de parlak görünmesine yardımcı olarak uzamasını da kolaylaştırdığını söylüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir