13 Aralık 2015 Pazar

Tarkan’la bir kere olur

Bülent Ersoy önceki akşam Günay restoranda allı pullu 15 metre kumaş harcanan ve swarovski taşlarla süslü özel bir kıyafetle sahneye çıktı.  Son günlerde yeni bir evlilik hazırlığı içinde olduğu söylenen Bülent Ersoy önceki akşam gazetecilerin soruları yanıtladı.

Genç modacı Semih Doğruer’in kıyafetiyle sahneye çıkan Bülent Ersoy’un kıyafetini üç kişi taşıdı. 15 metre yani bir rulo kumaşın harcandığı yaklaşık 60 bin TL ye mal olduğu söylenen kıyafetle sahne öncesi gazetecilerin karşısına çıkan Bülent Ersoy açıklamalarıyla da kafaları karıştırdı.

TARKAN’LA BİR KERE OLUR

46 yıldır sahnelerin verdiği heyecandan ötürü dimdik ayakta olduğunu söyleyen Ersoy, geçtiğimiz günlerde Oya Erdoğan’ın evlilik hazırlığı yaptığınıza dair bir açıklama yapmıştı”sorulması üzerine‘Hazırlık yok, öyle bir şey yok. Olursa nasıl olur ben hep gizli yaparım onu da duyar mısınız bilmem’ diyerek kahkahayı bastı.
Bülent Ersoy evlilik ve yeni bir aşk iddialarını fevkaladenin fevkinde yalandı ve müzik dünyasından sorulan sorulara yöneldi. ‘Tarkan’la düet yapmıştınız tekrarı olur mu?’ sorusuna ise Ersoy; “Tekrarı olmaz. Her şeyin ilki güzel. Tekrarlardan aynı zevk alınamaz o öyle tarihe geçecek. Zor tatmin oluyor o yüzden star” yorumunu yaptı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir