14 Temmuz 2016 Perşembe

Nesrin Cavadzade takipçilerine tepki gösterdi, Instagram hesabı hacklendi

Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem olan oyuncu Nesrin Cavadzade'nin Instagram hesabı hacklendi. Twitter adresinden haberi takipçilerine duyuran Cavadzade 'geri aldığımda görüşmek üzere' dedi.


Amerika tatiline devam eden Nesrin Cavadzade Instagram hesabındaki son paylaşımında New York'ta 3 polis memuruyla fotoğraf çekilmiş ve dikkatleri üzerine çekmişti. Cavadzade'nin paylaşımı takipçileri tarafından ABD'li polislere destek olarak algılanmış ve tartışma çıkmıştı. Ünlü oyuncu da tepki göstererek şu açıklamayı yapmıştı:"Derin değilsin... Entellektüel değilsin... Sanatçı değilsin... Eleştirmen değilsin... Şair değilsin... Sadece internete erişimin var o kadar! Ait olduğunuz yerde kalın yani benim fotoğraflarımın altında... "

Takipçileriyle tartışan Nesrin'in Instagram hesabında bu son paylaşımı oldu, ünlü oyuncunun hesabının hacklendi. Cavadzade de bunun üzerine Twitter üzerinden "Instagram hesabım hacklendi. Geri aldığımda görüşmek üzere. hepinize sevgiler." açıklamasını yaptı.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir