27 Kasım 2016 Pazar

Almeda Abazi ve Tolgahan Sayışman evleniyor

Oyuncu Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi, evlilik yolunda ilk adımı attı. 1.5 yıldır birlikte olan çift, önceki akşam ilişkilerini resmiyete döktü.


Tolgahan Sayışman, babası Haluk Sayışman ve annesi Ayşe Sayışman ile tescilli güzeli ailesinden istedi.

Abazi Ailesi’nin Etiler’deki evinde gerçekleşen isteme töreninde ünlü güzelin babası Önder Vardiş, annesi Albana Abazi ve kardeşleri Aris ile İlda da hazır bulundu.


Sayışman, önceki akşam ailesiyle birlikte Abazi'yi istemeye gitti. Abazi ailesinin Etiler'deki evinde gerçekleşen merasime Sayışman'ın Amerika'da bulunan kardeşi Nil dışında tüm ailesi katıldı.

Kahveler içildikten sonra baba Haluk Sayışman, Abazi ailesine "Allah'ın emri, peygamberin kavliyle kızınız Almeda'yı oğlumuz Tolgahan'a istiyoruz" dedi.


Albana Abazi, "Onun kalbi zaten Tolgahan'ın" yanıtını verdi. İki aile daha sonra hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi, birkaç ay içinde nikâh defterine imza atmayı planlıyor.

Kendisini 'tuzlu kahve' içmeye hazırlayan Tolgahan Sayışman sürprizle karşılaştı. Almeda Abazi, sevgilisine normal kahve ikram etti. Geçen yaz çıktıkları yurtdışı tatilinde evlenme kararı alan Almeda Abazi ve Tolgahan Sayışman, bu yolda ilk adımı attı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir