27 Kasım 2016 Pazar

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal aynı projede

Yeni sezon için hazırlıklara başlayan Kenan İmirzalıoğlu'nun henüz belli olmayan proje için 2 milyon TL aldığı iddia ediliyor. Partner seçiminde titiz davrandığı öğrenilen yakışıklı oyuncunun eşi Sinem Kobal'la kamera karşısına geçeceği söylentisi basına yansıdı.


Daha önde İmirzalıoğlu'nun partneri için ise ilk olarak Fahriye Evcen ardından da Meryem Uzerli ile görüşüldüğü iddia edilmişti. Oyuncu son açıklamalarında ise eş Sinem Kobal ile aynı projede rol alacağının sinyalini verdi.

ATV ekranlarında başlayacak olan projenin henüz detayları öğrenilemezken, ilk oyuncu kadrosunun İmirzalıoğlu olduğu netleşti. Oyuncu seçiminde çok titiz davranan İmirzalıoğlu'nun yeni proje için hangi isimle ekranlarda olacağı şimdiden merak konusu oldu.


Partner Sinem olabilir

Geçtiğimiz yaz ayında Cunda Ada'sında dünyaevine girdiği oyuncu Sinem Kobal ile aynı projede rol almayacağız açıklamaları yapan Kenan İmirzalıoğlu, son yaptığı röportajda da 'İyi bir senaryo olursa neden olmasın' demişti. İkilinin bu açıklamaları akıllara da yeni projede birlikte olabileceklerinin sinyalini verdi. Kanalla ve yapımcılarla sık sık toplantı halinde olan İmirzalıoğlu, varılan mutabakatların sonunda ekranlarda sevenlerinin karşısına çıkacak.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir