25 Ocak 2017 Çarşamba

Dubaili yetkililer, Kim Kardashian'ın 'peşinde

Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki (BAE) Dubai kenti yetkilileri çocuklara yönelik bir hayır etkinliği için ülkedeki bir vakfı ziyaret eden ABD'li şov yıldızı Kim Kardashian'ın ziyareti hakkında 'yerel değerleri' sarstığı gerekçesiyle inceleme başlattı.

ABD'li şov yıldızı Kim Kardashian 15 Ocak'ta Rashid Engelliler Merkezi'ndeki çocukları ziyaret etmek için Dubai'ye gitti.

Reuters'ın yerel basını kaynak gösterdiği haberine göre, BAE Toplum Gelişimi Bakanlığı yetkilisi Wafa bin Süleyman, Kardashian'ın ziyaretinin resmi izin olmadan gerçekleştirildiğini ve bu ziyaretin çocukların yararına hiçbir amacı olmadığını söyledi.

Rashid Engelliler Merkezi'ne yapılan ziyaret nedeniyle soruşturma açıldığını aktaran Süleyman, izin istenmesi durumunda da 'BAE'nin değerlerine tam riayet sağlanması gerektiğinden' bu talebin reddedilmiş olacağını vurguladı.

Dubaili polis yetkilisi Dhahi Khalfan da "Hayır kurumlarında Kim Kardashian'a ihtiyacımız yok, kurumlar iyi insanları davet etmeli ve Allah'a şükür çok fazla iyi insanımız var" dedi.

Kardashian da Twitter hesabından "Dubai ziyaretimin en güzel yanı Rashid Engelliler Merkezi'ne gitmemdi. Bu güzel çocuklar bana hayatımın performansını gösterdiler!" ifadelerini kullandı.

Kardashian çocuklara üzerinde kendi fotoğraflarının bulunduğu T-shirtler hediye etmişti.

Merkez'in Facebook sayfasından yapılan açıklamada da iddialar reddedilerek, Kardashian ile harika bir gün geçirdiklerini aktardı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir