24 Ocak 2017 Salı

Hollywood yıldızından Donald Trump'a şok suçlama

Hollywood'un ünlü yıldızlarından Kristen Stewart, ABD'nin 45'inci Başkanı Donald Trump hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.


Dünyaca ünlü sinema oyuncusu Kristen Stewart, ABD Başkanı Donald Trump'ın 2012 yılında kendisine yönelik söylediği sözlere henüz yanıt verdi.

Alacakaranlık film serisinin yıldızı Kristen Stewart, ABD Başkanı Donald Trump'ın özel hayatına dair bazı iddialarda bulundu.

Trump, 2012 yılında aynı filmde rol aldığı Robert Pattinson ile ilişki yaşayan Kristen Stewart hakkında "Robert Pattinson, Kristen Stewart'ı bir köpek gibi aldattı ve tekrar yapacak - o ise sadece seyredecek - Çok daha fazlasını yapacak." diye tweet atmıştı.

Stewart bu iddialara yanıt verdi.
Ünlü yıldız Variety dergisi muhabirine; "O bir kaç yıl önce benim için deliriyordu. Bana gerçekten takıntısı vardı. Bu delilik!" ifadelerini kullandı.

Stewart, "Ancak o (Trump) o yıllarda şov yıldızı gibiydi. Bu söylediklerinin hiç bir önemi yoktu. Bugüne gelindiğinde bir yakınım bana o anları hatırlattı" dedi.

Ünlü aktris, kameralara dönerek, "Eminim ki Trump bu söylediklerimle ilgili olarak da tweet atacaktır "dedi.

Trump'a, başkanlık seçimine bir aydan az bir süre kala cinsel taciz suçlamaları yöneltilmiş, ABD Başkanı bu suçlamaları sert bir dille reddetmişti.

Kristen Stewart ve Robert Pattinson Alacakaranlık film çekimleri sırasında birliktelik yaşamaya başlamıştı.
Ünlü çift, aldatma iddialarının ardından yollarını ayırmıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir