27 Ocak 2017 Cuma

''Oğlunun velayetini alabilmesi için raporla kanıtlaması lazım!''

Futbolcu Caner Erkin eski eşi Asena Atalay’ın kendisini aldattığını ve akıl sağlığının yerinde olmadığını belirten yıldız futbolcu, oğlunun velayetini alacağını açıkladı.

“Evlilik birliği sürecinde üçüncü kişilerle birlikte olan Asena Atalay’a karşı boşanma aşamasında hiçbir hukuki hakkımı kullanmadım. Ama gördüm ki oğlumu zedelememek için üzerini örttüğüm ne varsa onları ortaya çıkarmak için elinden gelen yapan bir şahıs ve aileyle karşı karşıyayım. Oğlum, akıl sağlığından yoksun, annelik bilincinden tamamen uzak bir anneye sahip. Oğlumun benimle büyümesi için yasal haklarımı kullanacağım.”
Hukukçular anlaşmalı boşandığı için Caner Erkin'in aldatıldığı iddiasıyla dava açma hakkının olmadığını söyledi.

Avukat Zeynep Yargıç: Erkin’in oğlunun velayetini annesinden alabilmesi için Asena Hanım’ın akıl sağlığından yoksun olduğunu raporla kanıtlaması lazım. Aldatma konusunda ise çift, anlaşmalı olarak boşandığı için Caner Erkin’in eşine “Beni aldatmıştın sana dava açıyorum” deme gibi bir hukuki hakkı yok.
 Avukat Ozan Kayahan: Kişi aldatıldığını öğrendikten itibaren 6 ay içerisinde mahkemeye gidip dava açmamışsa bu saatten sonra geçmişe dönüp dava açamaz. Söz ile üçüncü kişiler denilip hiçbir hak iddia edemez. Velayet değiştirme davası açsa bile bu kısa sürede sonuca bağlanmaz.
Eski eşinin açıklamalarıyla ilgili konuşan Asena Atalay, avukatıyla konuştuğunu ve tazminat davası açacağını açıkladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir