23 Ocak 2017 Pazartesi

Scarlett Moffatt tanınmaz halde

Sadece beş ay içinde 20 kilo veren TV yıldızı kendisi gibi fazla kilolarıyla mücadele edenleri yüreklendirdi. 


Görev aldığı Googlebox adlı TV programıyla adını duyuran Scarlett Moffatt, Instagram sayfasında, bir eski bir yeni halini gösteren pozlarını paylaşıp takipçilerine "Ben yapabildiysem siz de yapabilirsiniz" diye seslendi. Daha sağlıklı ve kendine güvenli hale geldiğini belirten Moffatt, 2017 bizim yılımız olacak diye yazdı.

Moffatt, bir süredir aşırı zayıfladığı için eleştiriliyor. Fazla kilo kaybetmenin sağlık sorunlarına yol açabileceğini belirten uzmanlar genç yıldızın bir anlamda da başkalarına kötü örnek olmaya başladığını ileri sürüyor. Ancak Scarlett Moffatt bu eleştirilere "Aşırı zayıf değilim, olmam gereken kiloya ulaştım" diyerek yanıt veriyor.
Moffatt, kilo verme ve sağlıklı kiloda kalma konusunda eski fotoğraflarının kendisini motive ettiğini de sözlerine ekliyor.

KORKUYORUZ SENİ BÖYLE GÖRMEKTEN
Bir dönem fazla kiloları yüzünden çok eleştirilen TV yıldızı şimdi de hayranlarından "artık daha fazla zayıflama" uyarıları alıyor. İngiltere'de ekrana gelen Googlebox adlı yapımla tanınan Scarlett Moffat'ın Instagram'da paylaştığı bu fotoğrafı tartışma yarattı. Aşırı makyajlı fotoğrafında 25 yaşındaki Moffatt, aşırı zayıf, dokunsan kırılacak gibi görünüyor.

Bir hayranı Moffatt'ın bu kadar abartılı zayıflamış olmasının kendisini korkuttuğunu söyleyerek "Bence çok fazla kilo verdin" yorumunu yaptı. Bir başka takipçisi de "Evet, güzel ama lütfen daha fazla zayıflama. Herkes seni olduğunu gibi seviyor" diye yazdı.

Bir başka takipçisi ise "Sen eskiden olduğun gibi güzeldin. Fazla gaddar olmak istemem ama çok fazla zayıfladın ve bu makyaj da senin güzel yüzün için çok fazla" mesajıyla Moffatt'ın görüntüsünden memnun olmadığını dile getirdi.

YİNE ELEŞTİRİLER KESİLMEDİ
Bir zamanlar fazla kilolu olduğu için acımasızca eleştiriliyordu. Sonra çalıştı, çabaladı sadece 5 ayda 20 kilo verdi ama yine de kimseye yaranamadı. Bu kez de aşırı zayıf olmakla eleştiriliyor.

İngiltere'de ekrana geen I'm a Celebrity adlı yarışmayla tanınan sonra da Googlebox ile şöhretini ikiye katlayan Scarlett Moffatt, Heat dergisinin yeni sayısına konuk oldu. Moffatt, kilo vermenin en çok hangi yönünün kendisini mutlu ettiğini de açıkladı.
25 yaşındaki Scarlett Moffatt, belinin inceliği bir yana en çok iri göğüslerinin küçülmesine sevindiğini söyledi.

Moffatt "Zayıfladıktan sonra yaptığım ilk iş eski sutyenlerimi atmak oldu. Dokuz yaşında bir kardeşim var, bazen onları şapka diye başına takıyor" diye konuştu.
Moffatt, dergiye verdiği röportajda zayıflama konusundaki en önemli motivasyonlarından birinin de aşırı büyüklükteki göğüslerinin yol açtığı sırt ağrılarından kurtulmak olduğunu sözlerine ekledi.
Doktorunun kendisine obez olduğunu söylemesinden sonra kilo vermeye başladığını anlatan Moffatt "Eskiden kilolu olduğum için insanlardan açımasız eleştiriler alıyordum. Ama şimdi genellikle pozitif yorumlar geliyor görüntüme" dedi.

Son zamanlarda spor salonunda çok fazla vakit geçirdiğini belirten Scarlett Moffatt, bu kez de bazı kişilerin kendisini "Çok fazla zayıfladığı için" acımasızca eleştirdiğini de söyledi.
Moffatt bazı kişilerin kendisine "Şimdi de yaşlı bir kadın gibi görünüyorsun. Gerçek bir kadın kıvrımlı hatlara sahip olmalı" dediğini ifade etti. Hürriyet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir