15 Kasım 2014 Cumartesi

Tolgahan Sayışman - Amine Gülşe sürprizi

Vatan'dan Oya Doğan, yeni başlatacak olan Sevda Kafesi'ni köşesine taşıdı.. İşte o yazı...

Ocak ayında Show TV’de ekrana gelecek olan, Gold-Avşar Film ortak yapımı Sevda Kafesi dizinin oyuncu kadrosu belli oldu. Tolgahan Sayışman’ın başrolünü oynayacağı diziye uzun süredir kadın oyuncu aranıyordu. Sonunda Amine Gülşe’yle anlaşıldı. Bu yılın Miss Turkey güzeli olan Gülşe’yi geçenlerde gördüm. Gerçekten su gibi bir güzellik. Şu sıralar Çetin Sarıkartal’la çalışan Amine Gülşe şansı iyi giderse yeni jönfi olarak adını yazdırabilir. Dizinin diğer kadın oyuncusu ise İncir Reçeli 2 filmiyle adından söz ettiren Şafak Pekdemir. Filmde ona bayılmıştım. Zaten çok başarılı bir oyuncu. Farkını ortaya koyacağına eminim. Dizide ayrıca Ayşegül Günay, Tugay Mercan, Yonca Cevher, Gülşen Irmak, Ümit Yesin ve Yağızkan Dikmen rol alacak. Sevda Kafesi, birbirine ilk görüşte âşık olan bir çiftin bir günde hayatlarının alt üst olmasını konu ediniyor.

Urfalıyam Ezel’den komedi olmalı

Bu hafta sektörde çok ciddi karışıklıklar yaşandı. Urfalıyam Ezelden dizisinin yayından kaldırılması gündeme bomba gibi düştü. Zaten o andan itibaren neredeyse tüm kanallar diziye talip oldu. Perşembe akşam saatlerinde açıklama geldi. Urfalıyam Ezelden Star TV’ye geçti. 22 Kasım Cumartesi 20.00’de yeni bölümüyle ekrana gelecek. Şimdi diziyi bekleyen bir sürü rakibi var. Çoğunlukla komedi işleriyle yarışacak. O nedenle dizi biraz daha durum komedisine evrilirse bence çok daha güzel olacak. Urfalıyam Ezelden’e yeni kanalı şans ve bol reyting getirsin.

Arkadaşım Hoşgeldin meğer bitmemiş

Perşembe günü yazdığım “Kanal D’de neler oluyor?” başlıklı yazımda yayından kaldırılan projeleri kaleme almıştım. İçlerinde Arkadaşım Hoşgeldin de vardı. Ancak yazıdan sonra Kanal D programı yayından kaldırmadığını açıkladı. Açıkçası tüm medyaya düşüp, Doğan grubunun internet sitesi www.hurriyet.com.tr yayından kaldırıldığını haber olarak girince inandım ve yazdım. Hata ettim, teyit almam gerekliydi. O nedenle hem kanaldan, hem de yapımcıdan bu beyan için özür dilerim. Sevindirici haber Arkadaşım Hoşgeldin’i izlemeye devam edeceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir