22 Haziran 2015 Pazartesi

Survivor Begüm'ün aşk bilmecesi

Survivor All Star yarışmacısı Begüm Yücetan'ın önce Ünlüler takımından Anıl tetik ile yakınlaştığı iddia edilmiş, ardından da takım arkadaşı Hilmicem ile aşk yaşadığı konuşulmuştu.

Begüm'ün gerçek sevgilisi sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarla ortaya çıktı.

Begüm Yücetan'ın Utku Koçaş ile yer aldığı fotoğraflar Survivor öncesi yaşanan aşkı gözler önüne serdi.

Yücetan ile Koçaş'ın ilişkisinin nasıl ilerleyeceği ada dönüşü belli olacak.


Survivor All-Star'ın son dönemde en çok konuşulan isimlerinden olan Begüm Yücetan, özellikle adada istenmeyen kişi olarak geçtiğimiz günlerde ön plana çıktı.

Survivor Ünlüler-Gönüllüler 2'de gücü ve dirayetiyle dikkat çeken Yücetan; Doğukan, Anıl ve Nouma gibi isimleri geride bıraksa da şu anda Survivor adasında oynadığı 24 oyunda 16 mağlubiyet alarak kötü bir performans ortaya koydu.


Adada son yapılan oylamada Gönüllülerden elenecek yarışmacının belirlenebilmesi için katılımcılar oylarını kullandı. Adada özellikle Begüm'e tepki yağdı.

Oyunlarda birlikte mücadele etmelerine rağmen Begüm'ün samimiyetine inanmadıklarını belirten bazı yarışmacılar, ortak bir kararla Begüm'ün ismini yazacaklarını açıkladılar. Elenmesi yönünde 5 oy alan Begüm, bir anda adada istenmeyen kişi konumuna geldi.


Begüm ise "İsmimin çıkmasını bekliyordum, ama bunu hak etmiyorum. Saygı duyuyorum bu konuda. Herkesin bir planı var benim de bir planım var.

Oyunlarda elimden geleni yapmayı istiyorum. Benim bir karakterim var, geliştirdiğim. Kendimi bozamam bunun için. Survivor olmak için geldik, ama öncelikle insan olmamız gerekiyor. " sözleriyle kendisini savundu.

Peki adadan elenmesi memleket meselesi haline gelen Begüm Yücetan kimdir? İşte size sosyal medya paylaşımlarıyla Survivor'un istenmeyen güzeli Begüm Yücetan.


Begüm Yücetan 1988 İzmir doğumlu ve asıl adı Ece Begüm Yücetan olarak geçiyor.

İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde Mütercim Tercümanlık Bölümü öğrencisi olan Yücetan, iş ve okul hayatını bir arada sürdürüyor.

2009'da Miss Turkey finalisti olan Begüm Yücetan aynı zamanda profesyonel mankenlik yapmakta.


2012'de yapılan Survivor Ünlüler Gönüllüler 2 yarışmasında, Gönüllüler takımında yer alan Ece Begüm Yücetan bu yarışmadaki performansıyla adada 100 gün boyunca kalarak, 4. olmayı başarmıştı.

Tenis ve fotoğrafçılığa meraklı olan Yücetan zamanının çoğunu spor salonunda geçiriyor.

Bir dönem TV 8'de program sunuculuğu da yapan Begüm Yücetan, 2015 yılında Survivor All-Star yarışmasına katıldı.

88-59-88 ölçülerine sahip olan Yücetan, ela gözlü ve kestane rengi saçlara sahip. (Radikal)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir