28 Haziran 2015 Pazar

Şahan’dan Cem Yılmaz'a: Leş kargaları..

Şahan Gökbakar, Cem Yılmaz'ın en çok vergi verenler listesine girince kendisine sosyal medyadan göndermede bulunmasına cevap verdi.


Türkiye’nin en çok vergi veren 58. kişisi olan Cem Yılmaz, Twitter hesabından yaptığı “58. olmam, yan kulvarda oturan ama koşmayan Bolt’u geçmek gibi bir şey herhalde!” açıklaması ‘Türk Sineması’nın gişe rekortmeni olmasıyla övünen’ ancak bu yıl ilk 100’e giremeyen Şahan Gökbakar’a gönderme olarak yorumlandı.  Şahan Gökbakar Cem Yılmaz'a cevap verdi.

BAŞKASININ CÜZDANIYLA İLGİLENEN LEŞ KARGALARI

Bu tweet’in ardından Gökbakar, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Bu durumun “Recep İvedik 4” filminin yapımcısı Murat Akdilek’in payına düşen 25 milyon lira vermemesinden kaynakladığını iddia eden Gökbakar, “Çalınan 25 milyon TL’me rağmen 3 milyon TL vergi vermişim. Hesap et, çalınanın yüzde 35’ini. Yani ilk 100 kişi adam da 100-150 arası adam değilmiş gibi bir mantık var sanki bazılarında. Hani ‘Şahan nerede ya listede’ diyen bazı dedikoduculara cevap bolsun. Ayrıca bir de o çalınan paranın kurumlar vergisini de şirket olarak 4 milyon TL devlete ödedik. Oldu mu? Allah başkasının cüzdanıyla ilgilenen leş kargalarını uzak tutsun hepimizden.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir