24 Ekim 2015 Cumartesi

Demet Akalın: S.çtık


Demet Akalın geçen gün kızı Hira’yı alarak arkadaşı Betül Demir’in yanına İstinyepark’a gitti. Uzun zamandır görüşmeyen şarkıcı arkadaşlar yaklaşık 2 saat bir kafede oturarak hasret giderdi. Arkadaşlarıyla sohbet ettiği sırada bakıcısı tarafından uyutulan kızı Hira’nın uyandığını duyunca ise “Uyandı mı? S.çtık” demesi görenleri bir hayli şaşırttı. Akalın kızı Hira’yı arkadaşı Demir’e de ilk kez göstermiş oldu. Sohbetleri sırasında bakıcısı tarafından bebek arabasında uyutulan kızı Hira, annesine kısa süreliğine rahat verdi.

DEMET AKALIN BAGAJI DOLDURDU

Bakıcısından gelen “Hira uyandı” ikazıyla “S.çtık” diye iç geçiren Akalın, annelik uğruna alışveriş turundan alıkoydu kendini. Hira uyanınca otomatik olarak Akalın bebek arabasına yöneldi. Uykudan gözlerini açan kızının örtüsünü kaldıran ve uzun süre yerde oturarak kızının kendisine gelmesini bekleyen anne, soluğu mağazalarda gezerken aldı. Birkaç saat sonra kapıda beliren Demir, “Hira da aynı annesi gibi.

O da star olacak kesin. İlk kez gördüm ama maşallah” diyerek AVM den ayrıldı. Yaklaşık 3 saat daha kızıyla birlikte alışveriş merkezinde gezen Akalın’ın aldığı koliler dolusu eşyayı ise görevliler iki seferde aracına götürebildi. Koca bir bagaj dolusu alışveriş yapan Demet Akalın’ın alışveriş turu ise 5 saate yakın sürdü. Sözcü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir