23 Ekim 2015 Cuma

Ünlüler yıllarca bu sırlarıyla yaşadı

Her an göz önünde olan ünlülerin işi gerçekten zor. Özellikle de hayatlarıyla ilgili sırları saklamak konusunda. Ne yaparlarsa yapsınlar gerçek eninde sonunda ortaya çıkıyor. Ama bazıları da var ki ünlüler kendileri açıklayana kadar kimsenin ruhu bile duymuyor bunları. Hollywood'un en iyi saklanan sırlarını derledik.

TOM CRUISE VE SCIENTOLOGY
Bugün artık başta Tom Cruise olmak üzere Hollywood'un pekçok ünlüsünün Scientology adlı tarikata üye olduğunu bilmeyen yok. Ama bu işin bir tarafı. Ünlü oyuncu ya da yönetmenlerin tarikatla ilgisi öyle ya da böyle bilinse de hatta hayatlarının bazı yanlarını inançlarına göre düzenledikleri çoktan gün ışığına çıksa da hala karanlıkta kalan sırlar var. 
İşte Tom Cruise ile Katie Holmes boşanmasının ardında yatan gerçekler de bunlardan biri. Ünlü çift boşanma kararını açıkladığında herkes bunu Katie Holmes'un kızı Suri'yi tarikattan kurtarmak için istediğini konuştu. Ama güzel oyuncu bu konuda ser verip sır vermedi. Yani bu konudaki gerçekler hala bir gizem perdesi ardında. Bir başka nokta da Tom Cruise'ın Scientology inançları gereği kızı Suri'yi bir yılı aşkın süredir görmediği yolunda. Bazıları film çekimleri nedeniyle vakit bulamadığı için kızını göremediğini söylese de pekçok kişi Cruise'un kızını görmemesinin ardında tarikat inançlarının yattığı görüşünü savunuyor. Yani bu konudaki gerçek henüz ortaya çıkmış değil.
KHLOE KARDASHIAN'IN GERÇEK BABASI KİM
Gösteri dünyasının yıllardır cevap bulunamayan bir sorusu da bu: Khloe Kardashian'ın gerçek babası kim... Kardashian'ın babası Robert Kardashian'ın eski eşlerinden Ellen Pearson'a göre Khloe'nin babası başka birisi. Yani Khloe'yi Kris Jenner dünyaya getirmiş olsa da gerçek babası Robert Kardashian değil.
Khloe Kardashian'ın DNA testi yaptırmayı bir türlü kabul etmemesi de Pearson'ın bu iddiasını doğrulayan bir unsur olarak gösteriliyor. Yani iddialara göre Khloe Kardashian, Robert Kardashian'ın biyolojik kızı olmadığının ortaya çıkmasından korktuğu için test yaptırmaya yanaşmıyor.
ANGELINA KENDİSİ ANLATTI
Angelina Jolie, New York Times gazetesine yazdığı bir makalede kansere yakalanma riski nedeniyle iki memesini birden aldırdığını yazana kadar kimsenin bu durumdan haberi yoktu. Yani Jolie ve kocası Brad Pitt bu sırrı çok iyi saklamayı başarmıştı.
Annesi Marcheline Bertrand'ı kanser nedeniyle kaybeden teyzesini de bu hastalığa kurban veren Jolie kontrollerini düzenli olarak yaptırıyordu. Kendisinde de meme kanseri riski olduğunu öğrenince çare olarak bıçak altına yatmayı buldu. İki memesini de aldırıp yerine implant yerleştirdi. Bütün bunlar olup biterken kimse duymadı. Sonunda Angelina Jolie, bir makale yazdı ve dünyayı şoke eden gerçeği açıkladı.
KRISTEN STEWART'IN CİNSEL TERCİHİ
Alacakaranlık serisiyle adını duyuran Kristen Stewart'ın cinsel tercihleri de nedendir bilinmez Hollywood'un en çok merak edilen konularından biri. Her ne kadar annesi Kristen Stewart kızının kadınlardan etkilendiğini söylemiş olsa da herkes bu açıklamayı Kristen Stewart'tan duymak istiyor.
Alacakaranlık serisindeki rol arkadaşı Robert Pattinson ile aşk yaşayan, onu yönetmen Rupert Sanders ile aldatınca ilişkisi çıkmaza giren Stewart son olarak da hemcinsi Alice Cargile ile el ele görüntülenmişti. Alacakaranlık serisinin hayranları ısrarla bu gizemin kalkmasını, genç oyuncunun bu konudaki tercihini kendisinin açıklamasını bekliyor.
BILL COSBY'NİN TACİZ İDDİALARI
Bir dönemin en gözde TV aktörlerinden Billy Cosby'nin 30 yıl kadar önce birçok kadını taciz ettiği iddiaları geçen yıl ortaya atıldı. Bu kadınların iddiasına göre hepsi de gençlik yıllarında tacize uğramıştı. Yani 1980'ler ve 90'larda. Aslına bakılırsa Cosby'nin tüm bu iddia sahiplerini taciz ettiği konusunda yeterli delil de yok. Eğer tüm bunlar kanıtlanırsa bu durum 30 yılı aşkın süredir saklanmış bir sır olarak tarihe geçecek. Bu işin bir yanı diğer yanı ise bu kadınların bu gerçeği açıklamak için neden bu kadar uzun zaman bekledikleri sorusunun cevabının bir türlü bulunamaması. 
YASAK AŞK ÇOCUĞU YILLAR SONRA ORTAYA ÇIKTI
Arnold Schwarzenegger ve Maria Shriver 20 yılı aşkın süre görünüşte mutlu bir evlilik sürdürdüler. Ama gün geldi gerçek ortaya çıktı. Hem de bunu Schwarzenegger kendisi itiraf etti. Hollywood'un ünlü aktörü Arnold Schwarzenegger Maria Shriver ile olan 25 yıllık evliliğinin bitmesine neden olan yasak bir aşk yaşadığını hayat hikayesini anlattığı yeni kitabında itiraf etti.
"Terminatör" serisinin ünlü aktörü "Total Recall: My Unbelievably True Life Story" (Herşeyi Hatırlıyorum: Benim İnanılmaz Hayat Hikayem) adlı kitabında eşi Shriver ile birlikte gittikleri aile terapistine Mildred Baane ile birlikte olduğunu ve bu birliktelikten bir de çocuğu olduğunu söylediğini yazdı.
ABC televizyonunun haberine göre ihanetin ardından eşini geri kazanmak için çok çabaladığını anlatan Schwarzenegger Shriver'ın boşanma davası açmasını engelleyemediğini söyledi. Schwarzenegger kitapta yasak aşkının meyvesi olan oğlu Joseph ile ilgili olarak şunları yazdı: "Baena'nın eşinin onun gerçek babası olduğuna kendimi ikna etmeye çalıştım ama Joseph büyüdükçe bana olan benzerliği ortaya çıkıyordu." Hürriyet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir