23 Ekim 2015 Cuma

Ünlülerin hayatını zindana çeviren korkular

Kimi karanlıktan korkar, kimi yüksekten, kimi ise minicik bir böcekten... Çoğumuzun olduğu gibi, sürekli gündemde olan şöhretlerin de fobileri var. Bakın magazin dünyasının ünlü isimleri nelerden korkuyor..

Scarlett Johansson'un en büyük korkusu hamam böcekleri. "Bir sabah uyandım ve yüzümde bir hamam böceğinin dolaştığını gördüm. Bir değeri de 
ayakabımın içindeydi. O günden beri en büyük korkum hamam böcekleri" diye anlatıyor korkusunu. 

Billy Bob Thornton, antik mobilyalardan nefret ediyor. Onların etrafında nefes alamıyor, hatta yemek bile yiyemiyor.
Nicole Kidman'ın en büyük korkusu kelebekler.
Pop müziğin güçlü sesi Justin Timberlake yılan, örümcek ve köpek balığından çok korkuyor. 
Sinemanın karizmatik aktörü Keanu Reeves, karanlıktan korkuyor. 
Matthew McConaughey'nin korkusu da ilginç. Ünlü aktör döner kapılardan korkuyor. Sadece bu tür kapıların yakınında olmak bile aktörün paniğe kapılmasına yetiyormuş. 
Kristen Stewart da ilginç korkulara sahip ünülerden. Her ne kadar Snow White and the Huntsman filminde rolü gereği ata binmiş olsa da aslında bundan çok korkuyor. Aslında onun korkusunun mantıklı bir sebebi var. Dokuz yaşındayken attan düşmüş ve bileğini kırmış. 



Uma Thurman’ın kapalı yerde kalma korkusu var. Uma, "Kill Bill"deki tabut sahnesinin çekimlerinde ecel terleri dökmüş.
Orlando Bloom'un en büyük korkusu ise domuzlar.
Sinema seyircisini germeyi çok seven beyazperdenin efsane yönetmenlerinden Alfred Hitchcock ise hayatta olduğu sürece en çok neden korkmuş biliyor musunuz: Yumurtadan. 
.Güzel oyuncu Megan Fox o kadar çok şeyden korkuyor ki... Mesela halka açık yerlerde tuvaleti kullanmak bunlardan biri. Bunu da şöyle açıklıyor Fox: "Her ne zaman biri tuvaleti kullansa ve sifonu çekse bütün bakteriler havada uçuşuyor. Bu bakteriler de bir şekilde size ulaşıyor." 
 Yönetmen Woody Allen'ın korkmadığı şey yok. Gezegendeki her şeyden korkuyor demek hiç de yanlış olmaz. Hatta uzay boşluğundaki diğer tüm gezegenlerdeki her şey de diyebiliriz. İşte Allen'ın fobilerinden örnekler: Güneş ışığı, köpekler, parlak renkler, yükseklik, dar odalar, kalabalıklar, çocuklar ve kanser.
Ünlü popçu Mustafa Sandal’ın en büyük fobisi, trafikte tüp kamyonetlerinin arkasından gitmek. Gençliğinden beri bu fobiyle yaşayan şarkıcı, seyir halindeyken tüp kamyoneti gördüğü zaman aracını kenara çekip, kamyonetin uzaklaşmasını bekliyormuş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir