22 Ekim 2015 Perşembe

Paris Hilton'dan Kim Kardashian'a doğum günü sürprizi

Gösteri dünyasının iki renkli siması Kim Kardashian ve Paris Hilton'un çok yakın arkadaş olduğu günleri hatırlıyor musunuz? Belki sizin haberiniz bile yok ama Hilton ve Kardashian geçmişte yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen iki iyi dosttu. Hatta her ne kadar Kardashian bu konuda çok fazla konuşmak istemese de bir dönem Paris Hilton'un asistanlığını yaptığı bile konuşuluyor. 

Köprülerin altından çok sular aktı ve Paris Hilton ile Kim Kardashian'ın yolları ayrıldı. Her ikisi de kendi hayatlarını yaşıyor artık.
Ama belli ki Hilton, Kardashian'la birlikte geçirdiği güzel günleri hiç unutmamış. Bunu da Instagram sayfasında Kardashian'ın doğum gününü kutlamak içih paylaştığı eski bir fotoğrafla gözler önüne  serdi.
Hilton,  2006 yılında Australya'ya yaptıkları seyahat sırasında çekilen bir pozlarını "Mutlu yıllar, özel gününde senin için en iyisini diliyorum. Avustralya'ya ne kadar eğlenceli bir seyahat yapmıştık" notuyla paylaştı. Hilton notunda, o gün kullandıkları çantaların benzerliğini de vurguladı.
Artık ayrı dünyalarda yaşıyor olsalar da Kim Kardashian ve Paris Hilton bir zamanlar yan yana fotoğraflanma fırsatını kaçırmazlardı. İşte ikilinin magazin tarihinin sayfalarında kalan pozlarından bazıları .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir