28 Ekim 2015 Çarşamba

Saçları da gitti

Hollywood'un en gözde çiftlerinden Angelina Jolie ve Brat Pitt, altı çocuklarıyla birlikte Los Angeles Havalaanı'nda ilgi odağı oldu. 


Brangelina çifti, çocuklarından Maddox'ın memleketi olan Kamboçya dönüşü, havaalanına adım atar atmaz meraklı bakışları da üzerinde topladı. Hem her zamanki gibi tepeden tırnağa siyahlara bürünen Jolie'nin hem de tüm çocuklarının valizlerini kendilerinin taşıdığı da görüldü. Angelina Jolie; Maddox, Pax Thien, Zahara ve Shiloh ile birlikte yürürken Brad Pitt de ikizleri Vivienne ve Knox ile birlikte geriden geldi.


Brangelina ailesinin en çok ilgi çeken üyesi ise saçlarını kısacık kestiren Shiloh Jolie Pitt oldu.

Yıllardır ağabeylerine özenip onlar gibi giyinen Shiloh'nun bu kez görüntü olarak tam bir erkek çocuğuna benzemesi dikkat çekti.


Dokuz yaşındaki Shiloh'nun babası Brad Pitt'e olan benzerliği de gözlerden kaçmadı.

Angelina Jolie, yıllar önce Vanity Fair dergisine verdiği bir röportajda kızı Shilon'nun erkek olmaya özendiğini anlatmıştı.

Jolie bu röportajda " Kızımız küçük bir erkek çocuğu gibi giyinmek istiyor. Biz de onun isteği doğrultusunda saçlarını kısacık kestirdik. Giyim tarzını da buna göre belirledik" demişti.

Angelina Jolie kızı Shiloh hakkında şunları da söylemişti: ""Karşılaşabileceğiniz en oyuncu insan. Son derece komik ve eğlenceli. Ayrıca yaratıcı."


Hollywood'un geniş ailesi, Angelina Jolie'nin çekimlerine kısa bir süre sonra başlayacağı yei filmi First They Killed My Father için mekan aramak üzere Kamboyça'ya gitmişti.

Jolie yeni filminde Kamboçya'nın 1970'li yıllarda Kızıl Khmer rejimi altında yaşadığı yıllara odaklanıyor.


Jolie, bu filmde büyük oğlu Maddox'ı da kamera arkası ekibine dahil etti. Bunun nedenini de şöyle anlattı: "Maddox benim oğlum ama, bir yandan da bir Kamboçyalı. 14 yaşına geldi artık. Kim olduğunu ve nereden geldiğini bilmesini istiyorum" diye konuştu.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir