22 Aralık 2015 Salı

Bizi yeniden aşka inandıran kıskanılası dokuz ünlü çift

Bazı ünlü çiftler var ki birbirlerine olan tutkularını gördüğümüz zaman ise "Aşk gerçekten var olmalı" diyoruz. İşte aşkları ile herkesi imrendiren ünlü sevgililer.
Günümüz aşkları ve ilişkilerinin aldığı durumlardan ve artık eski saflıklarını kaybettiklerine olan inançtan dolayı aşka ve sevgiye inanmak birçok kişi için artık fazlasıyla zor. 
Bütün bunların yanısıra topluma mal olmuş insanların bütün toplumsal bozulmaya karşı birbirlerine olan tutkularını gördüğümüz zaman ise "Aşk gerçekten var olmalı" diyoruz. Bizleri aşka yeniden inandıran, zaman zaman kıskandıran sonrasında maşallah dedirten ünlü çiftleri listeledik.
Buyurunuz.

 HALİT ERGENÇ- BERGÜZAR KOREL 
Bir dizi setinde başlayan bu aşkı yıllar eskitmiyor, besliyor adeta
Her gördüğümüzde ne kadar da yakışıyorlar demekten kendimizi alamadığımız bu çift bu listenin en başında olmayı fazlasıyla hak ediyor.

 
NESLİHAN ATAGÜL - KADİR DOĞULU
Bir diğer sette başlayan aşk. Günün büyük bir çoğunluğunu dizi setlerinde beraber geçiren birçok oyuncunun başına gelen bir durum aslında. Yakın zamanda nişanlanan bu çiftimize de mutluluklar diliyoruz.

 PINAR ALTUĞ - YAĞMUR ATACAN
Mutlu ve fazlasıyla istikrarlı bir çift, yapılan eleştirilere kulaklarını tıkayarak yıllardır aşklarını yaşıyorlar.

FAHRİYE EVCEN - BURAK ÖZÇİVİT
Açık ara birbirlerine en çok yakışan çiftlerin başını çekiyorlar. Umarız hiç bozulmaz.

 HATİCE ŞENDİL - BURAK SAĞYAŞAR
Uzun yıllar sevgili kaldıktan sonra evlenen bu çiftimiz de aşklarını gözlerinden okuduklarımızdan.

 BİRCE AKALAY - SARP LEVENDOĞLU
Bu çiftimiz de dizi setinde sevgili olduktan sonra evlenen ve birbirine çok yakışan çiftlerimizden.

 BEREN SAAT - KENAN DOĞULU
O ona yakıştı, bu buna yakışmadı derken insanların dediklerine kulaklarını tıkayarak aşklarını tam gaz yaşayan bu çiftimiz de geçtiğimiz yıllarda muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.

 BURÇİN TERZİOĞLU- İLKER KALELİ
Bir dargın bir barışıklar ama birbirlerine öyle bir aşk ile bakıyorlar ki bütün bu sıkıntıların fazla aşktan olduğuna eminiz.

 MERVE BOLUĞUR -  MURAT DALKILIÇ
Yakın zamanda dünya evine giren bu çiftimiz de birtakım sıkıntılara rağmen birbirlerinden kopamayan ve bizi gerçek aşka inandıran çiftlerimizden.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir