29 Eylül 2016 Perşembe

Acun Ilıcalı, Cem Yılmaz'ı Survivor'a mı getiriyor?

Yaptığı başarılı programlarla adından sıkça söz ettiren medya patronu Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından komedyen Cem Yılmaz ve iş adamı Ali Koç'la birlikte poz verdi. Not olarak 'Bir dahaki buluşma Dominik'te' yazan Ilıcalı'nın fotoğrafına çok sayıda yorum geldi.


Yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor yarışmasıyla reyting rekorları kıran Acun Ilıcalı, yarışmaya kattığı birbirinden ünlü isimlerle de takdir kazanmayı biliyor. Dominik'te düzenlenen yarışmaya geçtiğimiz sezon Yılmaz Morgül, Tuğba özay gibi ünlü isimleri kazandıran Ilıcalı'nın yeni sezonda hangi ünlü isimlerle anlaşma yapacağı merak konusu oldu.

Geride bıraktığımız günlerde ilk evliliğinden olan 26 yaşındaki kızı Banu Ilıcalı'yı evlendiren Acun Ilıcalı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla da dikkatleri üzerine çekti. İş adamı Ali Koç ve komedyen Cem Yılmaz'la aynı karede yer alan Ilıcalı, fotoğrafı 'Bir dahaki buluşma Dominik'te' notuyla paylaştı. Hal böyle olunca da akıllara 'Cem Yılmaz Survivor'un yeni sezonunda mı yarışacak?' sorusu geldi.

Acun Ilıcalı'nın takipçileri de fotoğrafa 'Şampiyonlar ligi, Cem Yılmaz Survivor? Efso olur' şeklinde yorumlar yazdı. İşte bazıları:

-Cem yılmaz SURVİVOR? Efso olur

-Cem yılmaz survivora gider mi?

-İşte karşınızda şampiyonlar ligi

-Cem Yılmaz Survivor'un yeni sezonunda mı yarışacak?

-Hmhmm güzel yanlız yarışmacılar biraz daha eğlenceli olsunlar =)

-Aha burdan da çıktı Acun valla helal:)

-Cem Yılmaz Survivor'a giderse 10 numara olur hem Survivor'ın reytingleri tavan yapar, hem de Cem Yılmaz Survivor'dan çok sağlam malzemelerle döner.'

-Survivor 'u dört gözle bekliyoruz ve seni cok seviyoruz.

-Aynı kişileri izlemek istemiyoruz yeni yarışmacılar olsun lütfen sayın Ilıcalı.

-Harikasın seni çok seviyoruz heyecanla bekliyoruz Survivoru.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir