27 Eylül 2016 Salı

Angelina Jolie ve Brad Pitt mal paylaşımı nasıl olacak?

Günlerdir magazin basınını meşgul eden boşanmada bu kez gözler mal paylaşımının üzerinde.


Angelina Jolie ve Brad Pitt çifti boşanma kararı aldıktan sonra mal paylaşımının nasıl olacağı yönünde meraklı sorular akılları meşgul etse de çift, yaptıkları evlilik sözleşmesi sayesinde maddi konularda büyük bir problem yaşayamayacağa benziyor. Asıl problemin ise çocukların velayeti üzerinde olması bekleniyor.

Tmz’nin haberine göre Brangelina çifti evliliklerinin en başından, ileride boşanacaklarını öngörerek buna uygun bir evlilik sözleşmesi yaptılar ve bu nedenle mal paylaşımın aşağı yukarı nasıl olacağı belli.

Toplam 400 milyon dolarlık mal varlıklarında en büyük kalemi sahip oldukları gayrimenkuller tutuyor. Çiftin toplam 12 gayrimenkulü bulunuyor. Bunlardan 7’si Brad Pitt’e ait. 2’si  ise Angelina Jolie’nin ve 3 tanesi de çiftin 2014’teki nikahlarından sonra birlikte aldıkları mallar.  Fransa’daki muhteşem şarap bağları içindeki çiftlik, New Orleans’taki ev ve New York’ta bir apartmandan oluşan bu üç ortak gayrımenkulün nasıl paylaşılacağı ise daha en başından evlilik sözleşmesi ile belirlenmiş durumda.

Ancak dünyanın konuştuğu çiftin bu kadar kolay ve sakin boşanacağını sanmayın. Çünkü asıl hukuk savaşı çocukların velayeti konusunda yaşanacak.

Brad Pitt’in 6 çocuklarının velayetini sadece Angelina’ya bırakmayıp ortak velayet konusunda anlaşmak için büyük bir hukukçu ordusuyla şimdiden çalışmaya başladığı söyleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir