26 Eylül 2016 Pazartesi

Mal paylaşımında bulunacaklar mı?

Şarkıcı Ebru Gündeş, ABD'de tutuklu durumda bulunan eşi Reza Zarrab'dan boşanıyor. 


Boşanacaklarını açıklayan Ebru Gündeş ve Reza Zarrab mal paylaşımında bulunacak mı?

ABD’de tutuklu bulunan Reza Zarrab, avukatı aracılığıyla Ebru Gündeş’in kendisinden boşanmak istediğini açıklayınca, sık sık lüks yaşam tarzlarıyla gündeme gelen çiftin mal paylaşımını nasıl yapacağı merak konusu olmuştu.


Mal paylaşımı yapacaklar mı?

11 Şubat 2010’da evlenen çiftin nikâh öncesinde bir evlilik sözleşmesi imzaladığı ve o sözleşme gereği ayrılırken mal paylaşımı yapmayacakları ortaya çıktı.

Ebru Gündeş talepte bulunmayacak

Ebru Gündeş’in önümüzdeki günlerde açacağı davada kendisi ve 5 yaşındaki kızı Alara için hiçbir talepte bulunmayacağı öğrenildi.


O iddiaları yalanlamışlardı

2010 yılında çiftin evlilik sözleşmesi yaptıklarına dair haberler çıkmış, Ebru Gündeş ve Reza Zarrab ise iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı.

19 Mart’ta tatil için gittiği Miami’de gözaltına alınan ve İran’a yönelik yaptırımları ihlal ederek ABD’yi dolandırmak, bankacılık sahtekârlığı ve karapara aklama suçlarından Amerika’da tutuklanan Reza Zarrab ile Ebru Gündeş’in ayrılığına dair pek çok iddia var.


Önceden boşanmak istiyordu ama...

Magazin kulislerinde konuşulanlara göre; Gündeş, boşanmayı uzun süredir istiyordu. Birkaç kez bu isteğini eşiyle paylaştı. Ancak ayrılmak istemeyen eşinden gördüğü baskılar nedeniyle dava açmadı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir