28 Eylül 2016 Çarşamba

Bacakları olmayan seksi model güzelliğin kurallarını yıkıyor

Doğuştan bacakları olmayan 23 yaşındaki Kanya Sesser, iç çamaşırı ve bikini modelliği yapıyor.




Tayland'da terkedildiği yetimhaneden bir Amerikalı çift tarafından 5 yaşında evlat edinilen ve doğuştan bacakları olmayan Kanya Sesser hayatını iç çamaşırı ve bikini modelliği yaparak kazanıyor.
Farklılığın ‘seksi’ olduğunu belirten Kanya Sesser, modelliğinin gücünü ortaya koyduğunu belirtiyor.
Bacakları olmamasının kendisini modellik yapmaktan alıkoymadığını dile getiren Kanya, seksi iç çamaşırları ve bikinilerle yaptığı moda çekimlerinden günde 650 pound (3,040 lira) kazanıyor.


Kanya Sesser, moda dünyasının kalıplarını yıkıyor ve farklı olarak da seksi olunabileceğini herkese kanıtlıyor. Kanya, “Farklıyım ve bu çok seksi. Seksi hissetmem için bacaklarımın olmasına gerek yok” diyor.

ABD’nin California eyaletinin Los Angeles kentinde yaşayan Kanya, modellik hayatına 15 yaşındayken spor modelliği yaparak başlamış.


Önceleri atletik çekimlerde yer alan Kanya, daha sonra bikini ve iç çamaşırı çekimlerinin yüzü olmuş.

Kanya modellik kariyerinin yanında ekstrem sporlarla da ilgileniyor. Çocukluğundan beri tekerlekli sandalye yerine bir kaykay üzerinde elleriyle gitmeyi öğrenen Kanya, şimdilerde 2018 Kış Olimpiyatları için hazırlanıyor.

Kanya, 2018’de Güney Kore’nin Pyeongchang kentinde gerçekleştirilecek olan Paralimpik Kış Olimpiyatlarında, mono-ski dalında yarışacak.


Kanya modellik yapmanın aklında olmadığını ancak daha sonra olayların bu yönde geliştiğini söylüyor ve ekliyor: “Ben buyum ve olduğum şekliyle insanların güzelliğin ne olduğunu görmesini istiyorum.”

Brian adında bir de erkek arkadaşı olan Kanya, sevgilisiyle moda çekimleri sırasında tanışmış. Kanya, Brian’ın kendisini görür görmez “güzel ve biricik olduğunu” düşündüğünü aktarıyor.
Kanya aynı zamanda, hayatını kaleme aldığı bir de kitap yazıyor. Kitabın gelecek yıl piyasaya çıkması planlanıyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir