25 Eylül 2016 Pazar

Boşanmayla ilgili Ebru Gündeş'ten açıklama

Ebru Gündeş, 11 Şubat 2010’da aile arasında kıyılan nikâhla evlendiği Reza Zarrab’tan iddiaya göre uzun süredir boşanmak istiyordu, ancak eşinin karşı çıkması üzerine bu kararını hep erteledi. Çiftin avukatları Şeyda Yıldırım’ın da martta yalanladığı boşanma iddiası dün taraflarca doğruladı.


ABD’de tutuklu bulunan Reza Zarrab’ın avukatı Volga Gökçe’nin aktardığı bilgiye göre, boşanma isteğini ilk olarak 13 Haziran’da Zarrab’a ileten Gündeş, avukatlarından süreci hızlandırmalarını istedi. Gündeş, önceki gün de boşanma vekaletnamesini Zarrab’a iletti. Ebru Gündeş de, boşanmayla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Reza Bey gerekeni söylemiş kararım doğrudur.”

ZARRAB’TAN AÇIKLAMA

Zarrab’ın boşanmayla ilgili imzalı açıklaması şöyle: “13 Haziran 2016 tarihinde Ebru Gündeş avukatı aracılığıyla tarafıma boşanmak istediğini iletmiş olup akabinde de süreci derhal sonlandırmak üzere yine avukatı aracılığıyla üzerimde baskı uygulamış ve son olarak da 23 Eylül 2016 tarihinde boşanma vekaletnamesini tarafıma göndermiş bulunmaktadır. İçerisinde bulunduğum bu sıkıntılı sürece rağmen eşimin boşanma kararını saygıyla karşıladığımı üzülerek kamuoyuna bildiririm.”


2010'DA EVLENMİŞLERDİ

Şarkıcı Ebru Gündeş ile eşi Reza Zarrab hayatlarını 11 Şubat 2010 yılında birleştirmişti. Gündeş, 2011 yılında Alara isimli bir kızı çocuğu dünyaya getirmişti.

REZA ZARRAB 22 MART'TAN BERİ TUTUKLU

Türkiye’de 17 Aralık rüşvet operasyonunda yakalanıp 70 gün hapis yattıktan sonra serbest kalan işadamı Reza Zarrab, İran’a yönelik yaptırımları ihlal ederek ABD’yi dolandırmak, bankacılık sahtekârlığı ve karapara aklama suçlamalarından dolayı 22 Mart 2016'da Miami’de tutuklanmıştı.

TUTUKLANDIĞINDA KIZIYLA YANINDAYDI

Reza Zarrab, ABD’yi dolandırmak, bankacılık sahtekârlığı ve karapara aklama suçlamalarından 19 Mart’ta Amerika-Miami’de tutuklanırken yanında Gündeş, 5 yaşındaki kızı Alara vardı. Olay üzerine kızını alıp İstanbul’a dönen Ebru Gündeş yakınlarına, ‘Rıza beni yanında ister’ diyerek ilk duruşma için Miami’ye gideceğini söylemiş, ancak gitmemişti. (hürriyet.com.tr)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir