21 Kasım 2016 Pazartesi

Gülben Ergen ile Erhan Çelik’in asıl boşanma sebebi

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen ile TRT Haber sunucusu Erhan Çelik’in boşanma sebebi Renkli Sayfalar programında açıklandı.


Sosyal medyadan duyurdular

Kanal D ekranlarında yayınlanan Renkli Sayfalar’ın ortaya çıkardığı boşanma haberinden sonra Erhan Çelik kendimizi daha fazla birlikte yaşamaya zorlamanın doğru olmayacağından hareketle boşanma davası açtım’’ açıklaması yaparken Gülben Ergen elinde teşbihle çocuklarının tişörtlerini tuttuğu fotoğrafa Yoluma tek başına devam etmeye karar verdiğim doğrudur. Kararım en hayırlısıdır notunu düşerek boşanacaklarını duyurmuştu.

Boşanma nedeni neydi?

Peki ayrılacaklarını sosyal medyadan duyuran çift neden boşanıyor?


Gülben Ergen yalnız kaldı!

İddialara göre Erhan Çelik işi gereği Ankara’ya yerleşmek zorunda kaldı. Sadece hafta sonu İstanbul’a gelen Çelik’in eşi Gülben Ergen bu arada çok yalnız kalıyordu.

Gerekçe buymuş!

Erhan Çelik sen Ankara’ya gel önerisinde bulunsa da ünlü şarkıcı gerekçe olarak 3 oğlunu gösterdi. Daha sonra Çelik işini İstanbul’a taşısa da evlilikte büyük kriz geçen ay meydana gelmişti.


Eski eşi ile dertleşti

Renkli Sayfaların haberine göre yalnız kalan Gülben Ergen sıkıntılarını eski eşi Mustafa Erdoğan’a anlatmaya başlamıştı.

Asıl sebep çocuklar!

Tüm bunların yanında çiftin ayrılığının asıl sebebi her iki ünlünün eski evliliklerinden olan çocukları. Erhan Çelik’in bir, Gülben Ergen’in de 3 oğlu var. Çelik’in yakınlarına ben çocuğumla yaşayamıyorum Gülben’in çocukları ile yaşıyorum demesi bardağı taşıran son damla oldu.


Boşanma davası 2 Aralık

Ünlü şarkıcının çocuklar benim en hassas noktam önceliğim onlar açıklaması üzerine evliliklerinde kriz çıkan çiftten Erhan Çelik birlikte yaşadıkları evi terk etti.

Çift boşanma davası 2 Aralık tarihinde. Gülben Ergen’in yeni yıla boşanmış olarak girmek istediği
söyleniyor.

Fotoğrafları sildiler

Gülben Ergen sosyal medya hesabından Erhan Çelik’i sildi ve fotoğraflarını sildi. Erhan Çelik’ de Gülben Ergen’i hesabından çıkardı ve fotoğraflarını sildi.

İhanet iddialarına yanıt

Çiftin ilişkisinin ihanet yüzünden bittiği iddialarına Gülben Ergen, Bu iddiaları senelerdir ortaya atanlara bir kez olsun değer vermedim. Ne demek bu? Ne demek! Cevap vermeye bile değmez Allah büyüktür. açıklamasını yaptı.


Erhan Çelik çocukların tişörtünü aldı

Renkli Sayfalar programına çifte yakın çok yakın bir kaynak mesaj attı. ‘’Erhan Çelik evden ayrılırken Gülben Ergen’in çocuklarının tişörtünü yanına aldı’’dedi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir