30 Ekim 2017 Pazartesi

Demet Özdemir’den dans şov

No 309 dizisinin güzel yıldızı Demet Özdemir yeni filmi Sen Kiminle Dans Ediyorsun'daki dans sahneleriyle büyük ilgi çekti. Demet Özdemir ve Okan Çabalar’ın dans yarışmasında rakip olarak karşı karşıya geldiği anlar izleyicilerin odaklandığı sahnelerdi.17 Kasım’da BKM yapımcılığında vizyona girecek olan film, başarı mücadelesini anlatan samimi hikayeleri izleyiciye aktarıyor. 

Güzel oyuncu Demet Özdemir ‘Sen Kiminle Dans Ediyorsun’da dans şov yaptı. Binnur Kaya, Demet Özdemir, Uraz Kaygılaroğlu ve Okan Çabalar'ın başrollerde olduğu film, aşkın dansını perdeye taşıyor! Fragmanda Demet Özdemir ve Okan Çabalar'ın dans yarışmasında rakip olarak karşı karşıya geldiği anlar büyük ilgi gördü.
Demet Özdemir Sen Kiminle Dans Ediyorsun’da dans şov yaptı1 / 8 No 309’un yıldızı Demet Özdemir, yeni filmi Sen Kiminle Dans Ediyorsun’a dans sahneleriyle damga vurdu.
Başrollerini Binnur Kaya, Demet Özdemir, Uraz Kaygılaroğlu ve Okan Çabalar'ın paylaştığı, Burak Aksak'ın yönettiği “Sen Kiminle Dans Ediyorsun” adlı filmin fragmanı yayınlandı. Fragmanda Demet Özdemir ve Okan Çabalar'ın dans yarışmasında rakip olarak karşı karşıya geldiği anlar dikkat çekti.
17 Kasım'da BKM yapımcılığında vizyona girecek olan film, samimi hikayeleri ve başarı mücadelesini anlatıyor. Küçük insanların samimi hikayelerini ve başarı mücadelesini anlatan Sen Kiminle Dans Ediyorsun'da aşk ile kahkaha, dans ile dostluk bir araya geliyor.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir