28 Ekim 2017 Cumartesi

Gönül Akkor’un 15 yılın ardından ilk fotoğrafı…

Son albüm çalışmasını Sezen Aksu’nun ısrarıyla 1994 yılında yapan ve 23 senedir müzik camiasından uzak olan efsanevi assolist Gönül Akkor’un son halini, Onur Akay Instagram adresinden paylaştı.

2002 yılında geçirdiği beyin ameliyatından sonra ise bir daha görüntülenemeyen Türk Sanat Müziği’nin ünlü ismi Gönül Akkor'un son fotoğrafı, sanatçının hayranlarını hem sevindirdi hem de duygulandırdı
“ARTIK HER ŞEYİ HATIRLAYAMIYOR”
Sanatçının sağlık durumu hakkında bilgi veren Akay, “Sevenleri, onu hep ‘Gönüller Sultanı' diye anıyordu ama son görüntüsü ile belki hatırlayamayacaklar. O da zaten artık her şeyi hatırlamıyor! On beş yıldır tansiyon ve şeker hastalığı nedeni ile rahatsız ve 2002 yılında ise beyin kanaması nedeni ile büyük bir ameliyat geçirmişti. Efsanevi sanatçı Gönül Akkor'un son halini, onu özleyen hayranlarının biraz olsun hasret gidermesi için paylaşıyorum” ifadelerini kullandı.
ŞİLE’DE YAŞIYOR
Onur Akay şöyle devam etti:
“Bir dönemi etkisi altına almıştı ve ünlü isimler onu dinlemek için gazinolara akın ederdi. Mesela Seda Sayan'ın onun afişleri ile uyuduğunu bilirim. Şimdilerde daha çok Şile'de yaşayan Akkor, zaman zaman İstanbul'a da geliyor. Bu arada gerçek doğum tarihi 1 Şubat 1942. Kendisine sağlıklı ve uzun ömürler dilerim” notunu düştü.
İşte Gönül Akkor’un yıllar sonra çekilen o fotoğrafı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir