25 Ekim 2017 Çarşamba

Saplantılı bir aşk besliyordu

Hollywood'u sallayan büyük skandal da iddialar bitmek bilmiyor, geçmişte yaşanan olaylar birer birer su yüzüne çıkıyor. Konuyla ilgili ilginç bir iddia da Kelly Brook cephesinden geldi.

Yaklaşık 30 yıldır Hollywood'daki pek çok ünlü kadın yıldızı taciz ettiği ve isteklerine boyun eğmeyenlerin ya da olup biteni anlatanların kariyerlerini başlamadan bitirdiği ileri sürülen Harvey Weinstein ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.
İleri sürülenlere göre Harvey Weinstein ile Kelly Brook'un mesleki ilişkisi 2010 yılında, ünlü yapımcının güzel oyuncuyu Los Angeles'ta bir kafede görmesiyle başladı.
Uzaktan dikkatini çeken Brook'a, yapımcılığını üstlendiği Piranha adlı filmde rol verdi Weinstein. Ondan sonra da olanlar oldu. Bir kaynak konuyla ilgili olarak "Weinstein, Kelly Brook'a çılgınca aşık oldu" diye konuştu. Aynı kişi yaptığı açıklamada "Harvey, Kelly Brook'un seksapelini, çekiciliğini giderek kaybettiğini ve bu yüzden ona daha fazla iş vermek gerektiğini düşünüyordu" diye anlattı.
Bütün bu olup bitenlere, Weinstein'ın kendisine olan yoğun ilgisine Kelly Brook'tan beklediği cevabı alamadı Weinstein. İddialara göre kendisine sağlıksız bir biçimde, takıntı düzeyinde aşk besleyen Weinstein'ın davranışları Brook'u ünlü yapımcıdan uzaklaştırdı.
Brook, Weinstein'ın katkısıyla ilk Holywood deneyimini yaşadı ve Piranha adlı filmde rol aldı. Ardından da ünlü Playboy dergisinin kapağında göründü.
Ancak Brook, Weinstein'ın ilgisine karşılık vermeyince Hollywood'daki mesleki kariyerinin "en uzun molası"na çıkmak zorunda kaldı. Yani ABD'de umduğunu bulamayıp mesleğini uzun bir süre ülkesinde sürdürdü.
O günlerden bu yana Weinstein ile ilgili hiçbir görüş beyan etmeyen Brook geçtiğimiz günlerde ünlü yapımcı hakkında "Canavar" yorumunda bulundu. Brook, sosyal medyada bugün birbiri ardına Weintein'ın kendilerini taciz ettiği itirafında bulunan Hollywood ünlüleri hakkında da "Daha önce gerçekleri anlatmalıydılar" yorumunu yaptı.
Bu konuda kendisini de suçlu bulduğunu belirten Brook "Film kariyeri ya da bir Oscar ödülü için bu canavarı korumaya değer miydi" diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir