26 Ekim 2017 Perşembe

Kırmızı halıda şıklık yarışı

Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’ın başrolleri paylaştığı komedi filmi “Yol Arkadaşım” seyirciyle buluştu. Önceki akşam düzenlenen galada beğeniye sunulan film, yarın vizyona girecek.

Eğlenceli bir yol hikayesini konu alan “Yol Arkadaşım”ın galası önceki akşam Kanyon AVM’de yapıldı. Geceye çok sayıda ünlü isim katıldı. Gösterim öncesi yönetmen Bedran Güzel ile oyuncular basın mensuplarının karşısına çıktı.
FİLMİN SÜRPRİZLERİ
İbrahim Büyükak, senaryosunu da yazdığı filmin sürprizlerini açıkladı: “Değerli konuk oyuncularımız oldu; Dilber Ay, Nurseli İdiz, Şinasi Yurtsever, Eser Yenenler, Acun Ilıcalı ve Erdem Baş.”
Oğuzhan Koç da “Emre Kınay’ın önderliğinde, BKM çatısı altında çok güzel bir film yaptık. Herkesin çok eğleneceğine eminiz” dedi.
Emre Kınay ise “Uzun zaman sonra ilk defa bir galada bu kadar heyecanlanıyorum. Seyirci salondan mutlu ayrılacak” diye konuştu.
Maalesef aramız çok iyi
Eser Yenenler, filmde konuk oyuncu olarak yer aldığını söyledi: “Bizde film işlerine İbrahim bakar. O bir film yazdı, kim uygun olur diye düşündük, Oğuzhan’da karar kıldık. Ben de vazifemi yapıp bir sahnede oynadım. Çıkan haberlere bakıyorum da bizim aramızı bozmak istiyorlar. 3 Adam’ı ayırmak niyetindeler ama maalesef aramız çok iyi!”
Yağmur Tanrısevsin, sevgilisi Oğuzhan Koç’u yalnız bırakmadı. İbrahim Büyükak’a da nişanlısı Nurdan Beşen eşlik etti.























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir