1 Ekim 2014 Çarşamba

Engin Altan "Bu yapılan terbiyesizlik"

Engin Altan Düzyatan, eşi Neslişah Alkoçlar ile aralarının açık olduğu iddiasına Kanaltürk’te yayınlanan “2. Sayfa”da cevap verdi.

1 yıldır süren beraberliklerinde hiç tartışmadıklarını söyleyen Engin Altan Düzyatan, “Biz de ilk defa bu sabah böyle bir haberle uyandık. Bu haberin kaynağı kimdir? Yalan haberlerle uğraşmayı bıraksınlar.

Hanımefendi böyle bir şey yazmış. Bu haberden dolayı dava açacağız. Eşimle mutluyuz. Dün aile yemeğindeydik. Bu haber biraz haddini aştı. Terbiyesizlik sınırını aştı.



Ben böyle haberlere alışkınım ama Neslişah böyle şeylere hiç alışkın değil…” diyerek kavga iddialarına son noktayı koydu.

Engin Altan'ın açıklamalarının ardından programa telefonla bağlanan Neslişah Alkoçlar ise şunları söyledi;



"Annelerimizin dualarıyla evliliğimizin üzerinde negatif bulutlar dolaşamaz. Biz bu haberlere üzülseydik kafamızda şimdiye kadar saç kalmamıştı. Biz mutluyuz, bunların hepsi yalan."

'Engin Altan Düzyatan sosyeteye girdi' haberlerine ise Neslişah Alkoçlar "Altan düğüne giderken tabiiki de smokin giyicek, niye onu değiştirmeye çalışayım. Altan'ın tarzı hiç değişmedi, böyle olduğu için onunla birlikteyim. Bunlara hiç takmıyoruz.



Evet başlarda haberlerden etkilendim ama sonra kendimi kapattım. Annanemin bize güzel tavsiyeleri oluyor. Birbirinizi koruyup kollayın diyor. İnşallah biz de onlar gibi örnek bir çift oluruz" diye konuştu.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir