24 Nisan 2016 Pazar

Leonardo Dicaprio aşkları

Dünyanın en büyük playboy’u Leonardo DiCaprio’nun yeni aşkı kitleleri isyan ettirdi. Dış görünüş olarak oyuncunun diğer sevgililerinden farksız: Uzun bacaklı bir Victoria’s Secret modeli. Ancak yaşı henüz 19. Buradan yola çıkarak, aktörün aşk hayatını mercek altına aldık: Kimler geldi, kimler geçti...

1.Titanic çekildiği yıl doğdu
New York dergisinde yayımlanan bir makale: “Bu adam artık işin suyunu çıkardı. Çocuklarınızı koruyun!” Sebebiyse, Leo’nun yeni aşkıyla arasındaki 23’lük yaş farkı. Victoria’s Secret’ın genç kızlara yönelik ‘Pink’ koleksiyonunun yüzü Hollandalı Chelsey Weimar, aktörle bir aydır birlikte.

Vogue dönemi: 1995-2000
Sevgili özellikleri: Sarışın, kumral,esmer fark etmez. Ondan şöhretli bir süpermodel olsun, yeter. Leo, bu dönemdeki aşklarını moda dergilerinin kapaklarından seçti, model dünyasında ‘playboy’ olarak anılmaya başladı.

2.Naomi Campbell (1995)
Donatella Versace’nin evindeki bir partide kaynaşan ikili, birkaç gece kulübünde birlikte görüldü. Bu çıkış, DiCaprio’nun model camiasındaki şöhretinin başlangıcıydı.
Yaş farkı: -3

3.Helena Christensen (1997)
Titanic’in patlamasıyla popülerliğinin doruğuna çıkan Leo, o sırada fırtınalar estiren Hollandalı süpermodelle birlikte olmaya başladı. İlişkileri kısa sürdü.
Yaş farkı: -5

4.Amber Valetta (1998)
DiCaprio,Vogue dergisinin kapağında gördüğü modelin peşinde düştü. Çift üç ay kadar birlikte göründü. Oyuncu, hemen Eva Herzigova’yı radara aldı.
Yaş farkı: 0

5.Eva Herzigova (1998)
İççamaşırı markası Wonderbra’nın yüzü Çek top model, bir ay süren bu ilişki yüzünden Bon Jovi grubunda çalan kocası Tico Torres’den boşandı.
Yaş farkı: -1

Victoria’s Secret dönemi: 2000-2016
Sevgili özellikleri: Kendisini adeta Victoria’s Secret’a yeni melek bulmaya adayan Leo’nun seçimleri hep aynı: Sarı saçlar, uzun bacaklar, büyük dişler, 20’li yaşlar. Modellikte ilk adımlar.

6.Gisele Bündchen (2000-2005)
Dünyanın en ünlü top modeli Bündchen, oyuncuyla çıkmaya başladığında kariyerinin başındaydı. Beş yılın sonunda DiCaprio evlenmeye yanaşmayınca çift yolları ayırdı.
Yaş farkı: 6

7.Bar Refaeli (2005-2011)
İsralli model, aşkları başladığında tanınmıyordu. Hemen şöhret oldu. İlişkileri inişli çıkışlıydı, beş kez ayrılıp barıştılar. Leo, bu araları da değerlendirdi: Modeli VS meleği olan Anna V ile aldattı.
Yaş farkı: 11

8.Blake Lively (2011)
Her ne kadar bir VS modeli olmasa da, o standartlarda bir güzel Lively. Dönemde ‘Gossip Girl’de oynayan ve yeni parlayan Blake, ‘ciddi olmadığı’ için beş ay sonunda aktörden ayrıldı.
Yaş farkı: 13

9.Erin Heatherton (2012-2013)
Victoria’s Secret’ın meleklerinden Erin, 10 ayın sonunda terk edildi.
Yaş farkı: 15

10.Toni Garnn (2013-2014)
Alman VS meleği Garrn, bir sene Leo’nun aşkı olarak anıldı. DiCaprio’nun 20 modelle Miami’de bir kulüpte eğlendiği haberleri internete düşünce, ikili ayrıldı.
Yaş farkı: 18

11.Kelly Rohrbach (2015-2016)
Sports Illustrated’in yeni keşiflerinden Amerikalı Kelly, aktörle sekiz ay birlikte oldu. İkili Ocak ayında ‘iş yoğunluğu’ndan yollarını ayırdı. Ayrılık ikisine de yaradı: Leo Oscar aldı, Kelly de ‘Baywatch’ filminde başrolü kaptı.
Yaş farkı: 16

Kimlerle avlanır?
Wall Street’in kurdu olabilir, ama asla yalnız avlanmaz: Aktörün kadim dostları David Blaine, Tobey Maguire ve Lukas Haas’tan oluşan bir çetesi var: İsmi ‘The Wolf Pack’ (‘Kurt Çetesi’). Lakaplarının hakkını vermek için gittikleri partilerde ‘uluyorlar’. Av mekânları: New York’taki gece kulübü 1OAK, film festivali sırasında Cannes’daki yat partileri, yılbaşı döneminde St.Barths.
Aslı Barış / Hürriyet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir