14 Eylül 2016 Çarşamba

Yattara genç sevgilisiyle yakalandı

Survivor 2016'nın renkli yarışmacılarından İbrahim Yattara, önceki gün Atatürk Havalimanı'nda genç sevgilisiyle el ele yakalandı. Yattara'nın eşi ve çocuklarının yaşadığı Belçika'ya gittiği öğrenildi.

Evli ve iki çocuk babası olan ünlü futbolcu, çocukları ve eşinin yaşadığı Belçika'ya gitmeden önce uçak saatini beklediği sırada el ele dolaştığı kız arkadaşıyla objektiflere takıldı.

Liseli aşıklar gibi yürürken fotoğraflarının çekildiğini fark eden Yattara, hemen kız arkadaşının elini bıraktı. 'Beni niye çektiniz, yoksa kavga mı istiyorsunuz?' diyerek tehdit savuran Yattara, Survivor'da yarışırken Miss Pokou lakabını taktığı eşi Aminata'ya olan aşkını her fırsatta dile getiriyordu. Aminata'nın bu fotoğrafları görünce eşi Yattara'ya ne tepki vereceği merak konusu oldu.

Yattara daha önce de Survivor yarışmasından döndüğü günün ertesi gecesinde Reina'da iki güzelle birlikte yakalanmış, flaşlar patlayınca taksiden inerek koşmaya başlamıştı.

Ailesine olan bağlılığını her zaman anlatan Yattara, eşine olan sevgisini kanıtlamak için arabasına eşinin lakabını bile kazıtmıştı.

36 yaşındaki eski futbolcu Survivor'da yarıştığı dönemde de ailesini çok özlediği söyleyerek gözyaşlarına boğulmuştu.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir