8 Kasım 2016 Salı

Ceylan Çapa'dan Tatlıses'lere cevap!

İdo Tatlıses hakkında yazdığı "İsmi neydi? İdo muydu, İbo muydu! O çocuğu inanın hiç tanımıyorum" satırları üzerine İdo ve İbrahim Tatlıses tarafından ağır bir şekilde eleştirilen Ceylan Çapa Instagram hesabından bu eleştirilere yanıt verdi.


Ceylan Çapa, Instagram hesabından yaptığı açıklamada şunları yazdı: Hakkımda çıkan iddialar hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır. Küçüklüğümden beri hayranı olduğum sanatçının hele ki kız çocuğu sahibi olan bir babanın hakkımda paylaştığı onur kırıcı bu sosyal medya paylaşımı beni ve ailemi derinden üzmüştür. Magazin basınından bu tarz haberlerin içine dahil etmemelerini rica ederim.

SEVGİLİ KIZIM CEYLAN ÇAPA’YLA İLGİSİ YOK

Ceylan Çapa’nın sitemi karşısında sessiz kalmayan İbrahim Tatlıses, paylaşımının yanlış anlaşıldığını söyledi. ‘Bugün yaptığım paylaşımın İdo ve İdo’nun özel hayatıyla hiçbir ilgisi yoktur hele hele de sevgili kızım Ceylan Çapa ile hiçbir ilgisi yoktur. Kızım Ceylan hiç onurun kırılmasın. Sevgili basın mensupları sakın olayı başka yerlere çekmeyin. Saygılarımla…’

DEMET AKALIN DA İDO’YA DESTEK VERDİ

İdo Tatlıses, İbrahim Tatlıses ve Ceylan Çapa arasındaki polemiğe Demet Akalın da katıldı. ‘Rakipsiz' albümünü çıkaran Akalın, İdo Tatlıses’in Instagram hesabındaki paylaşımının altına “Senin efendiliğin, senin kibarlığın o züppelerin hiçbirinde yok! K.çını yesinler hadi bakıyım ordan sen gerçek prenseslere layıksın sadece kendin olduğun için güzel kalpli bi çocuk olduğun için sakın unutma” notunu düştü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir