28 Şubat 2017 Salı

2017 En İyi Film Oscarı Yanlış Açıklandı

Bu yıl Oscar ödülleri 89’uncu kez sahiplerini buldu. En iyi filmin ‘Moonlight’, en iyi kadın oyuncunun Emma Stone ve en iyi erkek oyuncunun ise Casey Affleck olarak açıklandığı geceden ilginç anlar yansıdı. 

Bu yıl Oscar gecesinde en iyi filmin anons edilme anı tarihe geçti. Geceden en iyi yönetmen, en iyi kadın oyuncu ödülleri de dahil olmak üzere 6 ödülle ayrılan ‘La La Land’, önce en iyi film olarak anons edildi, ardından düzeltme yapıldı ve en iyi filmin ‘Moonlight’ olduğu açıklandı.
Warren Beatty ve Faye Dunaway’in yanlış anonsunun ardından La La Land’in yapımcısı Fred Berger, "Bu bir şaka değil. Moonlight en iyi film” açıklamasını yaparak kartı kameralara gösterdi.
Beatty mikrofona dönerek, "Size ne olduğunu anlatmak istiyorum. Zarfı açtım ve Emma Stone, La La Land yazdığını gördüm. İşte bu Faye’ye ve size uzun uzun bakmamın sebebiydi” dedi ve ardından “Komik olmaya çalışmıyorum, Moonlight en iyi film” sözlerini ekledi.
En iyi filmin yanlış anons edilme anında ‘La La Land’ filminin yıldızları Ryan Gosling ve Emma Stone’un tepkileri de görülmeye değerdi.
En iyi filmin yanlış anons edilme anı, Akademi'nin resmi Twitter adresine de yansıdı. Akademi, en iyi filmi önce 'La La Land' olarak açıklarken, dakikalar sonra 'Moonlight' olarak düzeltti.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir