24 Şubat 2017 Cuma

Kıvanç Tatlıtuğ'dan kıskançlık ve bebek açıklaması

Stilist eşi Başak Dizer ile bir açılışa katılan Kıvanç Tatlıtuğ; Cesur ve Güzel'deki Tuba Büyüküstün ile öpüşme sahnelerinin evliliğinde kıskançlık krizine neden olduğunu iddialarına açıklık getirdi ve ekledi: Bebek istiyoruz.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti, önceki gece İstanbul'da açılan Ortaköy Yat Kulübü'nün davetine katıldı. Edhem Dirvana ve eşi Tanem Sivar önderliğinde sanat ve magazin dünyasından birçok ünlü isme evsahipliği yapan açılış Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in yanı sıra Rıza Kocağlu, Kerem-Beril Çatay, Umut Kurt, Meltem Cumbul ve Barış Falay gibi isimleri ağırladı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer mekandan gece yarısı ayrıldı.
Kulüpten gece yarısı ayrılan ve neşesi yerinde olan çiftten Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya’nın “Bebek sahibi olmak kariyerimi etkiler” açıklamasını hatırlatan habercilere ile sohbet etti.
Tatlıtuğ “Bebek beni etkilemez. Çocuk bana zarar vermez. Kalabalık bir aileden geliyorum. Biz 5 kardeşiz. 9 yeğenim var. Başak ile çocuk istiyoruz” karşılığını verdi.

Cesur ve Güzel'de Tuba Büyüküstün ile canlandırdığı öpüşme sahnelerinin evliliğinde krize neden olduğu iddialarına açıklık getiren Tatlıtuğ "Her şey yolunda gidiyor" dedi.
Cesur ve Güzel'in Cesur'u “Dizideki öpüşme sahnelerimden dolayı Başak’ın beni kıskandığını söylüyorlar. Tamamen uydurma. İnşallah bir ömür evlilik yıldönümümüzü kutlarız. Başarılı herkesin olduğu gibi benim de arkamdan konuşuyorlar işte” dedi.
Geçtiğimiz günlerde birinci evlilik yıl dönümlerini kutlayan çift, "Allah herkese evliliği nasip etsin, biz çok mutluyuz. Darısı tüm bekarların başına" diyerek mekandan ayrıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir