22 Şubat 2017 Çarşamba

Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın birlikte mi?

Show TV ekranlarında reyting rekorları kıran İçerde dizisinin yakışıklı oyuncusu Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın'ın beraber olduğu öne sürüldü.
Karaciğerindeki yağlanma dışında uzun zamandır özel yaşamıyla gündem olmayan ve İçerde dizisindeki Sarp karakreri ile konuşulan Çağatay Ulusoy hakkında yeni bir aşk iddiası ortaya atıldı.
İçerde dizisinde mafyasının içine sızan bir polise hayat veren Çağatay Ulusoy'un aynı dizideki meslektaşı Sema Komiser'i canlandıran Duygu Sarışın ile birlikte olduğu konuşuluyor.

Bir süredir ilişki yaşadıkları ileri sürülen iki oyuncunun dizide yan yana sahneleri olmaması dikkat çekti.
Daha önce Kaçak Gelinler, Güneşi Beklerken ve Rengarenk dizilerinde rol alan Duygu Sarışın, İçerde dizisine sonradan dahil oldu.

Duygu Sarışın Kimdir?
Duygu Sarışın, 1987 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nde tamamladı.
İzmir Ekonomi Üniversitesi, Moda Tasarım Bölümü'nde dersler alan Duygu Sarışın, İzmir Devlet Tiyatrosu'nda oyunculuk yaptı.
2011 yılında ise televizyon dünyasına Cennetin Sırları dizisi ile adım attı.
İnadına Yaşamak, Kaçak Gelinler, Güneşi Beklerken, Rengarenk gibi diziler de yer aldı.
Show Tv ekranlarında yayınlanan İçerde dizisinin kadrosuna dahil olan güzel oyuncu dizide Sema karakterini canlandırıyor.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir