28 Eylül 2017 Perşembe

Bedenim bana izin verdiği sürece...

Geçtiğimiz yaz Türk yazar Metin Hara ile yaşadığı aşk nedeniyle gündemin ilk sıralarında yer alan top model Adriana Lima'dan çarpıcı bir açıklama geldi.
1999 yılından bu yana sadece büyük kızını dünyaya getirdiği yıl hariç aralıksız Victoria's Secret defilelerinde podyuma çıkan Lima, bedeni kendisine izin verdiği sürece mesleğini sürdüreceğini söyledi.

Şu anda 36 yaşında olan Lima, People dergisine verdiği röportajda " Benim planım bedensel görüntüm izin verdiği sürece, yani en azından 40 yaşına kadar mesleğimi sürdürmek. Yani dört yılım daha var" dedi.

Adriana Lima sözlerini "Ama eğer yapabilirsem daha uzun süre de podyumlara çıkmak isterim" diye sürdürdü.
Genellikle 30'lu yaşların ilk yarısında modelleriyle yollarını ayıran ve yeni isimlere şans tanıyan Victoria's Secret'ın "en uzun süre çalışan modeli" olan Lima, firma için ilk kez 1999 yılında podyuma çıkmıştı. Lima, 2009 yılında büyük kızı Valentina'yı dünyaya getirdiğinde defileye çıkamamıştı. Ancak ondan sonra hiç ara vermeden "kanatlı melek" olarak defilelere çıktı.

Adriana Lima, Victoria's Secret'ın "en pahalı meleği" olarak da tarihe geçti. Ünlü model emeklilik hakkında ise "Bu hiç benim aklıma gelmedi" diye konuştu. Adriana Lima, bu yaz Türk yazar Metin Hara ile yaşadığı aşkla hem Türkiye'de hem de dünyada olay yaratmıştı.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir