27 Eylül 2017 Çarşamba

Ece Erken yeni sevgilisiyle yakalandı

İki yıl önce Serkan Uçar'dan olaylı bir şekilde boşandıktan sonra aşk defterini kapatan Ece Erken, yeni aşkıyla New York'ta havaalanında görüntülendi. Olayın ortaya çıkmasının ardından Ece Erken açıklama yaptı.
Yeni sevgilisiyle yakalandı Sunucu Ece Erken New York'ta havalimanında yeni aşkıyla görüntülendi. Çiftin samimi halleri dikkat çekti. Ece Erken'in yeni aşkının kim olduğu merak ediliyor.
Yeni sevgilisiyle yakalandı Ünlü sunucu Ece Erken, hakkında çıkan aşk haberleri ile ilgili sadece Magazin D ekibine açıklama gönderdi.

Yeni sevgilisiyle yakalandı İş adamı Nazım Torbaoğlu ile aşk yaşadığı iddia edilen Erken “Herkesin hayatında tanımak istediği, tanımaya çalıştığı birileri olabilir, tanıma aşamasındayken görüşmeme kararı aldığım biri, hayatımda kimse yok, olsa saklamam, fotoğraf aylar öncesinin arkadaş grubumuzla olan ama onlar kesildiği için baş başa çıkmış, o kadar” dedi.
Yeni sevgilisiyle yakalandı Nazım Torbaoğlu bir dönem Karşıyaka Kulübü Basketbol Şube Başkanlığını yaptı.

Yeni sevgilisiyle yakalandı Ece Erken, kendisinden 11 yaş küçük sevgilisi Serkan Uçar ile 20 Haziran 2014'te evlendi. İzmir Konak nüfus müdürlüğünde nikâh masasına oturan çiftin şahitliğini ise iş adamı Savaş Aksu ve şarkıcı Alişan yaptı. Bir yılın sonunda evlilikleri sarsılan çiftin Nisan 2015'te Eymen adını verdikleri bir oğulları oldu. Ancak bebek de evliliği kurtarmaya yetmedi.
Yeni sevgilisiyle yakalandı Serkan Uçar, Temmuz 2015'te İstanbul Aile Mahkemesi'nde Ece Erken'e şiddetli geçimsizlik gerekçesiyle boşanma davası açtı. Ece Erken de kocası için önce 3 ay uzaklaştırma kararı aldırdı, ardından karşı boşanma davası açarak yanıt verdi.
Yeni sevgilisiyle yakalandı Hamilelik döneminde Serkan Uçar'ın karnına tekme attığını, hamilelik ve lohusalık dönemlerini yalnız geçirdiğini, oğlunun sünnetini tek başına yaptırdığını öne sürdü. Eşinin kendisine intihar mektubu yazarak psikolojik şiddet uyguladığını savunan Ece Erken, Serkan Uçar ve ailesinin kendisini 'İstenmeyen Gelin' ilan ettiğini iddia etti.

Yeni sevgilisiyle yakalandı Kocasının kendisini servet avcısı ve fakir kız gibi göstermesine rağmen evlenirken kendi mallarını korumak adına mal ayrılığı rejimi anlaşması imzaladıklarını anlattı. Erken, nafaka talep etmedi.
Yeni sevgilisiyle yakalandı İstanbul 10. Aile Mahkemesi'nde 21 Ekim 2015'te görülen duruşmada Serkan Uçar, 'Özgür iradem ile boşanmak istiyorum' diyerek "Tazminat ve nafaka talebim yoktur. Evdeki eşyaları da paylaştık. Eşimle taşınır ve taşınmaz mal varlığımız yok. Aramızda alacak verecek ilişkisi kalmamıştır. Herkesin üzerinde olan malı kendisinde kalacaktır" şeklinde konuştu.
Yeni sevgilisiyle yakalandı Ece Erken de protokole göre mahkemenin kendilerini boşamasını istedi.
Yeni sevgilisiyle yakalandı Çiftin karşılıklı açtığı davaların ayrı ayrı kabülüne karar veren mahkeme çifti boşadı. Protokol doğrultusunda da çiftin ortak çocukları Eymen'in velayetini anneye verdi. Yine protokol doğrultusunda babayla çocuk arasında kişisel ilişki kurulmasını belirleyen mahkeme Serkan Uçar'ın aylık bin 500 dolar nafaka ödemesine, sağlık ve eğitim masraflarını karşılamasına da karar verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir