18 Eylül 2017 Pazartesi

Ebru Şancı: Kocam bana dava açacak

Güzel manken Ebru Şancı'nın 18 yaşındaki fotoğrafı sosyal medyada olay oldu. Kişisel Instagram hesabından 18 yaşındaki fotoğrafını paylaşan Ebru Şancı, paylaşımının altına '18 yaşımdaki resmimi gören kocam bana yarın dolandırıcılıktan dava açmaya hazırlanıyor...' yazdı. Böylece Ebru Şancı Instagram'da paylaştığı fotoğraf ile 18 yaşından bu yana ne kadar değiştiğini takipçilerine esprili bir dil ile göstermiş oldu.
Ebru Şancı Instagram'daki takipçilerini güldürdü. Güzel manken Ebru Şancı, sosyal medya hesabından 18 yaşındaki fotoğrafı paylaşıp, altına da '18 yaşımdaki resmimi gören kocam bana yarın dolandırıcılıktan dava açmaya hazırlanıyor...' notunu yazdı.
Manken Ebru Şancı, Eylül 2015'te futbolcu Alpaslan Öztürk ile Belçika'da evlenmişti.
Geçen Ekim'de de ikizleri Ceylin ve Mila'yı Bodrum'da dünyaya getirmişti.
18 YAŞINDAKİ FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI
Şancı, sosyal medya hesabından 18 yaşında çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.
Yaşadığı değişimi espirili bir dille ifade etti: 18 yaşımdaki resmimi gören kocam bana yarın dolandırıcılıktan dava açmaya hazırlanıyor...
EBRU ŞANCI'YA GELEN MESAJ KOCASINI KIZDIRDI
Ebru Şancı'nın geçtiğimiz ya sosyal medyada yaşadığı bir vaka da kocası Alpaslan Öztürk'ğ kızdırdı. Ebru Şancı, dün eşi Alpaslan Öztürk'e 'tanışalım' mesajı atan sosyal medya kullanıcısı kadını Instagram sayfasında ifşa etmişti. Bu olaylailgili pek çok destek mesajından farklı olarak içlerinden birinin yazdıkları Şancı'nın eşi Alpaslan Öztürk'ü kızdırdı.
Öztürk "Kıskananlar çatlasın. Muhteşem görünüyorsunuz. Rabbim kem gözlerden korusun sizi, gülen yüzünüz solmasın. Kalbiniz nurlarla dolsun. Rabbim bol kazanç versin. Güç, kuvvet versin inşallah. Hayırlı işleriniz olsun. Helal olsun size... Basit, adi bayana haddini bildirdiniz" mesajına "İşine bak dombili" sözleriyle karşılık verdi.
EBRU ŞANCI KİMDİR?
31 Ağustos 1976 doğumlu olan Ebru Şancı daha 16 yaşında model olarak podyumlarda yer almaya başladı. 18 yaşında kazandığı bir güzellik yarışmasında[hangileri?] tescillenen güzelliğiyle profesyonel kariyerini pekiştirdi. Uzun yıllar New York'ta kariyerini sürdürdükten sonra 2010 yılı sonlarında Türkiye'ye kesin dönüş yaparak model ve oyunculuğun yanı sıra İstanbul ve Türkiye genelinde concierge hizmetleri veren bir şirket kurdu. Halen şirketin yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir