27 Eylül 2017 Çarşamba

Selin İmer'in bu fotoğrafları çok konuşulacak!

Temmuz ayında Mustafa Ceceli ile nikah masasına oturan Selin İmer'in, Ahmet Hulusi Akten'in dizinin dibinde çekilen fotoğrafları ortaya çıktı. Bu fotoğrafların ardından Mustafa Ceceli bir açıklama yaparak " Beni, eşim Selin Hanım ile Ahmed Hulusi tanıştırmadı" dedi.

Ahmet Hulusi'nin sohbetlerine katılmak için sık sık Amerika'ya giden Selin İmer, eşi Mustafa Ceceli ile bu sohbetler sırasında tanıştığı iddia edilmişti.
Duymayan Kalmasın'ın haberine göre, Mustafa Ceceli ve Selin İmer evlenmeden önce Bengü ile birlikte Ahmed Hulûsi'nin Amerika'daki evine gidip tasavvuf ve hayatın sırları hakkında sohbet ediyordu.

Bu fotoğrafların yayınlanmasının ardından Mustafa Ceceli bir açıklama yaptı:
Bir süredir şahsım ve eşim Selin Hanım ile ilgili yürütülmeye çalışılan ‘kötü niyetli ve taraflı’ algı operasyonunun farkındayım. Bu konuyla ilgili olarak son kez yaptığım bu açıklamadan sonra artık tüm hukuki haklarımı da kullanacağımı belirtmek istiyorum.

İtham edildiği üzere; Beni, eşim Selin Hanım ile Ahmed Hulusi tanıştırmadı. Selin Hanım ile birbirimizi arkadaş ortamında tanıdık.
‘İyi ki tanıdım’ dediğim eşim Selin Hanım ile 10 Temmuz’da evlendik. Artık herkesin bu evliliğe saygı duymasını ve bizi bize bırakmasını istiyorum.. Bu işi malzeme olarak kullanmak isteyen insanlar kötü niyetlerini belli ederken, işin içine başka isimleri de katarak mevcut kendi gerçekliğini gözden kaçırmaktadır. Ama şu unutulmamalıdır ki,gerçekler er ya da geç ortaya çıkacaktır.
Mustafa Ceceli ve Selin İmer'in ilişkisi ortaya çıkınca Mustafa Ceceli Sinem Gedik'ten boşanıp hemen ardından Selin İmer'le evlenmişti.
 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir