29 Eylül 2017 Cuma

Defne Samyeli ile Ali Sunal aşk mı yaşıyor?

Güzelliği ile her dönem dikkatleri üzerinde toplamayı başaran ünlü haber spikeri Defne Samyeli ile oyuncu Ali Sunal'ın aşk yaşadığı iddia edildi.

Kızları Derin ile Deren'in babası mimar Eren Talu'dan 2011'de boşandıktan sonra nişanlandığı Prof. Dr. Emre Alkin'le bu yılın başında yollarını ayıran Defne Samyeli, iddiaya göre gönlünü Ali Sunal'a kaptırdı.
Takvim gazetesinde yer alan habere göre, 45 yaşındaki Defne Samyeli, 1 aydır 40 yaşındaki oyuncu Ali Sunal ile arkadaşlığının boyutunu ilerletti.
SOSYAL MEDYA ELE VERDİ
Yakın dostları aracılığıyla tanışan ikilinin 1 aydır da gizli gizli görüştüğü konuşuluyor. Daha önce birbirlerini sosyal medyada takip etmeyen Defne Samyeli ile Ali Sunal, takipleşmeye de başladı.
Güzel oyuncu, geçen gün 40 yaşına giren Ali Sunal için 'La Scarpetta' adlı mekanda düzenlenen sürpriz doğum günü partisine de katıldı.

YAŞ GÜNÜNDE DE VARDI
Şimdilik birbirlerini tanıma aşamasında oldukları konuşulan ikiliden Defne Samyeli, yaş günü partisinde çekilen kareleri de "İyi ki doğmuşsun. Hep beraber nice mutlu senelere. Hayat pijama rahatlığında olsun" notuyla paylaştı.
Oyuncu Gökçe Bahadır'la 6 aylık evliliği 2012'de biten Ali Sunal ile Defne Samyeli'nin bu buluşmalarının sebebinin ise dostluk mu yoksa aşk mı olduğunu da önümüzdeki günler gösterecek.
JESTLERİYLE MEST ETTİ
Ali Sunal'ın 2 çocuk annesi Defne Samyeli'yi aşka ikna etmek için jest üstüne jest yaptığı da konuşulanlar arasında….

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlarda İlginizi Çekebilir